Μετάβαση στο περιεχόμενο

klimis

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

klimis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολυ φιλε Αλεξη για την απαντηση αν και μου εκανες την καρδια περιβολι!!! Φυσικα και εχει σοβατιστει το γκαραζ. Δεν μπορει να ειναι με την εμφανιση του μπετον απο τα καλουπια και φυσικα εχει τοιχοποιια αφου αν δεν ειχε θα ηταν πυλωτη και οχι κλειστη θεση παρκιν. Τωρα που το ικα δεν εχει και εισφορες λογω μειωμενης οικοδομικης δραστηριοτητας θα με σκισουν!!! (1,35-0,59)*283μ2 = 215 ενσημα!!!!!!! Δεν παμε καλα!!! Μαλλον εχω ορεξη να παω στο ΣΤΕ!!! Και θελω να ειμαι 100% νομιμος και θα πληρωνω απο πανω? Εχω ημιθπαιθριους και ειναι ολοι ανοιχτοι και θα την φαω στα γκαραζ που ειναι οντως γκαραζ? Δεν φτανει που δεν πουλιεται τιποτα και οι υποχρεωσεις μας τρεχουν και θα πληρωνουμε και σπασμενα?
  2. Καλησπερα. Ψαχνω εδω και ωρα κατι νε με βοηθησει αλλα δεν βρηκα τιποτα και αποφασισα να ανοιξω καινουριο θεμα. Σε κλειστη θεση σταθμευσης που εχει υπολογιστει με συντελεστη 0,59 στον πινακα του ικα δικαιουμαι να βαλω πλακακια ή θα μου βγαλει επιπλεον κοστουμι το ΙΚΑ σε πιθανη αυτοψια? Κι αν βγαλει επιπλεον ενσημα τι θα υπολογισουν (1,35-0,59)*(τμ κλειστης θεσης)? Ευχαριστω και περιμενω απαντησεις σας συντομα. ΥΓ: Διευκρινιζω οτι δεν προκειται να κανω σπιτι το παρκιν απλα για να ειναι καθαρο και να μην ειναι με το τσιμεντο!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Καλημερα Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη!!!!! Καμια απαντηση κανεις στο θεμα μου? Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.