Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βασίλης.Τ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπερα. Εχω πιεστικό που κάνει γυροβολιά οπότε ειμαι καλυμμένος από αυτό. Υπάρχουν κάτι ρωγμές η οποιες θα πρεπει να διορθωθούν. Υγρασία δεν υπάρχει και το κάνω ποιο πολυ για να μην αποκτήσω θέμα υγρασίας και για θέμα όψεις. Μια πρόχειρη φωτογραφία που έχω είναι αυτη.
  2. Καλησπερα σε ολους.εχω ένα εξοχικο στην κινετα. Και υπάρχει ένας εξωτερικός τοίχος γυρο στα 6 μετρα και υψος 1,90-2 μέτρα. Ο τοίχος είναι σαγρε (στυλ πεταχτο) και θέλω να τον κάνω λείο οπότε σκέφτηκα να τον πλυνω να φυγει ότι βρομια υπάρχει να τον περάσω με ασταρι και μετά να βάλω πηχης γυρω στα 2cm και να περασω από πάνω έτοιμο σοβά isomat marmocret και να το ισιώσω .γενικα έχω ασχοληθεί με οικοδομή ( είμαι σχετικά νέος στην όλοι δουλειά)αλλά ποτέ μου δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο οποία ιδέα καλοδεχούμενη.
  3. Ναι εννοώ να φτιάξω σεναζ κατά μήκος. Έχει μήκος 2 μέτρα και υψος 1,5 μέτρα ο τοίχος είναι γυρω στα 20 χρόνια και λογικά έχει γίνει κατασκευή από κάποιον κυρ-Μπάμπη.. Ο τοίχος από πισω έχει χώμα υψους 30cm. Η καλυτερη λύση ποια ειναι ;
  4. Καλησπέρα σας. Έχω ένα τοίχο μάντρας που είναι χτισμένος από τσιμεντόλιθους ύψους 1,5m και πλάτος 2.0m. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα για να φτιάξω καλούπι και να το γεμίσω τσιμέντο. Αυτό θέλω να το κάνω για θέμα αντοχής του τοίχου και για θέμα ομορφιάς. Το θέμα είναι ότι η τσιμεντόλιθοι δεν έχουν μέσα σιδερόβεργες και σκέφτηκα να περάσω δομικό πλέγμα γύρω από τους τσιμεντόλιθους έτσι ώστε να μην έχει θέμα σταθεροποίησης ο τοίχος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.