Μετάβαση στο περιεχόμενο

marianna xen

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by marianna xen

  1. Οριζόντιες είναι σωστά το λέτε. Άρα το πρώτο που θα πρέπει να εξετάσω εάν με την αλλαγή χρήσης απο βχ σε κχ είμαι μέσα στον συντελεστη?
  2. Καλησπέρα σας, Είμαι μηχ. και δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με το γραφειοκρατικό κομμάτι, θα μπορούσατε να με κατευθύνεται σε μια υπόθεση που έχω? Πρόκειται για μια πολυκατοικία με άδεια οικ. από το 78', υπόγειο (ημιτελές), ισόγειο (ημιτελές), α' όροφος (αποπερατωμένος), με κάθετες ιδιοτησίες κλπ. Έγιναν κάποιες αυθαιρεσίες κατά την κατασκευή και το 2021 τακτοποιήθηκαν με δήλωση ένταξης Ν.4495/2017. Σήμερα θέλουν να κάνουν ολική ανακαίνιση και νέα διάταξη όλου του κτιρίου, αλλαγή χρήσης του υπογείου από αποθήκες που ήταν δηλωμένο στην αρχική άδεια σε κύριους χώρους, που σημαίνει νέα αρχιτεκτονικά, μηχανολογικά, πρόσοψη κλπ. Θα πρέπει να κάνω αναθεώρηση αδείας? και ποια είναι η διαδικασία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.