Μετάβαση στο περιεχόμενο

IRADev

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

IRADev's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @ppanag Επειδή η πελατεία μου αφορά μόνο ιδιώτες και μόνο από το εξωτερικό, χρειάζεται όντως η διευκρίνηση ότι ο πελάτης είναι ΙΔΙΩΤΗΣ ? Μόνο το ονοματεπώνυμο και τη χώρα προέλευσης του σημειώνω (κανονικά θα έπρεπε να κόβω ηλεκτρονικές αποδείξεις αλλά δεν έχω τον χρόνο για να φτιάξω ή να βρω κάποια εφαρμογή αυτή τη στιγμή, άλλωστε πήρε παράταση μέχρι τον Απρίλιο) Η ανάλυση ΦΠΑ σε τι χρησιμεύει ? έτσι το ζητάει η εφορία ή για να γλυτώσει χρόνο από υπολογισμούς ο λογιστής κατά τη περίοδο δήλωσης ΦΠΑ ? Προσωπικά δεν με ενοχλεί διότι στην τιμή που χρεώνω στον πελάτη συμπεριλαμβάνω και τον ΦΠΑ, π.χ. αν χρεώσω 10 ευρώ γνωρίζω ότι τα 1.94 ευρώ είναι ο ΦΠΑ) Όταν πήγα να αγοράσω μπλοκάκι με ρώτησαν αν κόβω με ΦΠΑ και αφού τους είπα ναι μου έδωσαν αυτό... 😕 Αυτή η πανδημία τα έκανε όλα @@@δέλο και δε μπορώ να πηγαίνω να τον ρωτάω κάθε τρεις και λίγο, οπότε μόνο μέσω τηλεφώνου.. και επειδή του έκανα αρκετές κλήσεις ως τώρα καταλαβαίνεις ότι πλέον δειλιάζω ... αλλά έχεις δίκιο Σ' ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα/σπέρα σε όλους, Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση που κάνω, έκανα εγγραφή και έναρξη ως ΕΕ σχετικά πρόσφατα. Επίσης τη συγκεκριμένη ντρέπομαι να τη κάνω στο λογιστή μου . Είναι υποχρεωτική η υπογραφή μου κάτω απο εκεί οπου αναγράφεται "Ο ΕΚΔΟΤΗΣ" ? Το μπλοκάκι από το οποίο κόβω τις αποδείξεις είναι σαν κι αυτό:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.