Μετάβαση στο περιεχόμενο

IRADev

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από IRADev

  1. @ppanag

    Επειδή η πελατεία μου αφορά μόνο ιδιώτες και μόνο από το εξωτερικό, χρειάζεται όντως η διευκρίνηση ότι ο πελάτης είναι ΙΔΙΩΤΗΣ ? Μόνο το ονοματεπώνυμο και τη χώρα προέλευσης του σημειώνω (κανονικά θα έπρεπε να κόβω ηλεκτρονικές αποδείξεις αλλά δεν έχω τον χρόνο για να φτιάξω ή να βρω κάποια εφαρμογή αυτή τη στιγμή, άλλωστε πήρε παράταση μέχρι τον Απρίλιο)

    Η ανάλυση ΦΠΑ σε τι χρησιμεύει ? έτσι το ζητάει η εφορία ή για να γλυτώσει χρόνο από υπολογισμούς ο λογιστής κατά τη περίοδο δήλωσης ΦΠΑ ? Προσωπικά δεν με ενοχλεί διότι στην τιμή που χρεώνω στον πελάτη συμπεριλαμβάνω και τον ΦΠΑ, π.χ. αν χρεώσω 10 ευρώ γνωρίζω ότι τα 1.94 ευρώ είναι ο ΦΠΑ)

    Όταν πήγα να αγοράσω μπλοκάκι με ρώτησαν αν κόβω με ΦΠΑ και αφού τους είπα ναι μου έδωσαν αυτό... 😕 

    Αυτή η πανδημία τα έκανε όλα @@@δέλο και δε μπορώ να πηγαίνω να τον ρωτάω κάθε τρεις και λίγο, οπότε μόνο μέσω τηλεφώνου.. και επειδή του έκανα αρκετές κλήσεις ως τώρα καταλαβαίνεις ότι πλέον δειλιάζω :( ... αλλά έχεις δίκιο

    Σ' ευχαριστώ!

  2. Καλημέρα/σπέρα σε όλους,

    Συγνώμη για τη χαζή ερώτηση που κάνω, έκανα εγγραφή και έναρξη ως ΕΕ σχετικά πρόσφατα. Επίσης τη συγκεκριμένη ντρέπομαι να τη κάνω στο λογιστή μου :P.

    Είναι υποχρεωτική η υπογραφή μου κάτω απο εκεί οπου αναγράφεται "Ο ΕΚΔΟΤΗΣ" ?

    Το μπλοκάκι από το οποίο κόβω τις αποδείξεις είναι σαν κι αυτό:

    Απόδειξη παροχής υπηρεσιών χωρίς ΦΠΑ 10x19 τριπλότυπο | Officeplus

     

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.