Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κωνσταντινα Κλρ.

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Κωνσταντινα Κλρ.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • Helpful Rare
  • First Post Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είχες δίκιο, τα ειχα μπερδεμένα στο μυαλό μου τότε! Τα κατάλαβα και βρήκα άκρη! Ευχαριστώ για την απάντηση!
  2. Από την ήδη έρευνα μου στην αγορά εργασίας το βλέπω αυτό που λες. Προσπαθώ είναι η αλήθεια να βρω μια εταιρία που να ασχολείται με μιας πιο μεγάλης κλίμακας έργα, σαφώς βέβαια δεν υπάρχει ούτε εκεί η εγγύηση οτι θα ασχολείσαι με ενα σοβαρό αντικείμενο όμως υπάρχει μια μεγαλύτερη πιθανότητα από το αν είσαι στο γραφείο της γειτονιάς (καθόλου δεν τα σνομπάρω, απλά ιδανικά θα ήθελα να δω κάτι περισσότερο από άποψη έργων).
  3. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας! Μετά τις συμβουλές σας αλλά και περαιτέρω σκέψη, τείνω για αρχή προς την δουλειά γραφείου. Έτσι σκέφτομαι να ξεκινήσω, και τα επόμενα χρόνια να βρω κάτι που να δίνει και την δυνατότητα επίσκεψης σε εργοτάξιο, ώστε να είμαι πιο "ολοκληρωμένος" μηχανικός. Στόχος και φιλοδοξία είναι να καταλήξω σε κάτι δικό μου. Φυσικά αυτό προδιαθέτει όπως είπατε γνωση, εμπειρία, γνωριμίες κλπ, οπότε για την ώρα το χω σαν μια φιλοδοξία. Και πάλι σας ευχαριστώ που μπήκατε σε διαδικασία να μου απαντήσετε και να αναλύσετε τα υπέρ και κατά! Καλή Χρονιά!
  4. Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες παρέδωσα την διπλωματική μου και ορκίστηκα Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ. Εχω μπει στην διαδικασία ευρέσεως εργασίας, είναι πιο δύσκολο σαφώς από οτι φανταζόμουν. Από αυτά που ήδη έχω δει, νέους μηχανικούς προλαμβάνουν είτε για δουλειά γραφείου δλδ σχέδια, τακτοποιήσεις κλπ είτε σαν μηχανικούς εργοταξίου. Εμένα θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με τα δύο, όμως από διάφορα φόρουμ βλέπω να λένε ότι όσοι ασχολούνται με την δουλειά γραφείου δύσκολα να μεταβούν στο εργοτάξιο. Τι συμβουλή θα δίνατε στον άπειρο εαυτό σας που μόλις έχει τελειώσει; Κάθε συμβουλή και γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!
  5. Γεια σας, Εκπονώ την διπλωματική μου, το θέμα έχει να κάνει με φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στη στέγη δημοσίου κτιρίου. Συνδεδεμένο στο δίκτυο θα είναι το σύστημα, net metering. To κτίριο έχει ενεργειακές απαιτήσεις περίπου 30kw/day, το Φ/Β της στέγης θα μου δίνει 10kw. Δεν ξέρω τι μπαταρία να βάλω, πόσα kw χωρητικότητας θα έχουν νόημα; Το δημόσιο κτίριο είναι σχολείο οπότε τα Σ/Κ έχει ελάχιστες απαιτήσεις ενέργειας και θα μπορεί να αποθηκεύσει στη μπαταρία. Τι μπαταρία θα βάζατε σε μια τέτοια περίπτωση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.