Μετάβαση στο περιεχόμενο

L.Anna

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Συμφωνώ ότι αυτός ήταν ο σκοπός μου, να απευθυνθώ σε μηχανικό και να του αναθέσω τη συγκεκριμένη υπόθεση. Απλά είχα κάποιες βασικές απορίες γενικής φύσης.... Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε την ανάρτησή μου.
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας. Έχω παντελή αγνοια σε θέματα μηχανικών. Θα ήθελα μια βοήθεια αν θα μπορούσατε. Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός μικρού 47τμ διαμερίσματος σε πολυκατοικία 76 διαμερισματων ε.κ. 1976 στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Καλαμου. Ο μεσιτης με ενημέρωσε ότι η Οικοδομικη άδεια της πολυκατοικίας εχει καταστραφεί σε κάποια πλημμύρα και προκειμένου να προχωρήσει η πώληση σε προηγούμενο ενδιαφερόμενο οι ιδιοκτήτες έκαναν τακτοποίηση αυθαιρετου! Ερωτησεις : α) Πρεπει να αναθέσω σε κάποιον μηχανικο να ελέγξει την τακτοποίηση που έκανε ο μηχανικός του ιδιοκτητη? β) Γιατί έγινε τακτοποίηση αυθαιρετου αφου υπήρχε οικοδομικη άδεια? Ότι έχει οικοδομική άδεια δεν είναι αυτόματα νόμιμο? γ) Αφου η οικοδομικη άδεια έχει χαθεί γιατι δεν βγαίνει μια καινούρια ? δ) Αν δεν ηταν αυθαιρετο αφου υπήρχε οικοδομικη άδεια, τώρα που έχει τακτοποιηθεί ως αυθαιρετο μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα μελλοντικά πχ σε πωληση κλπ. ε) οι Αγιοι Απόστολοι Καλαμου είναι εκτός σχεδίου πολεως, αλλά προβλέπεται να μπουν στο σχέδιο? στ) Το κτήριο είναι εκτός σχεδίου πολεως και εντος οικισμού γράφει το αντ. συμβολαίου τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο μπερδεμένα. Μηπως θα πρέπει να εγκαταλείψω και να ψάξω για κάτι άλλο? Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.