Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΩΤΗΡΗΣ28

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

ΣΩΤΗΡΗΣ28's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σίγουρα δεν σε κάνουν πιο φτωχό. Απλά απ΄ όσο ξέρω σαν νέος μηχανικός αρχικά πρέπει να γραφτώ στους εμπειροτέχνες και ανάλογα τα έργα που θα έχω θα ανεβαίνω και ήλπιζα να ξέρει κάποιος εδώ στο φόρουμ κάτι πάνω σ αυτό για να δω πως θα κινηθώ.
  2. Είμαι πολλά χρόνια στα έργα μιας και ο πατέρας μου έχει εταιρία με χωματουργικές εργασίες απλά χρειαζόμαι το εργοληπτικό για να βοηθήσω και εγώ στην οικογενειακή επιχείρηση. Ωστόσο ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τις ευχές.
  3. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα προτείνεται να πληρώνω και στα δύο συνδρομή? Και τέλος μήπως γνωρίζεται τι ισχύει με το εργοληπτικό πτυχίο? Γιατί ένας συνάδελφος μου είπε ότι πρέπει να πάω στην περιφέρεια και να πάρω εκεί πτυχίο εμπειροτέχνη.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολιτικός μηχανικός τ.ε. απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχω το πτυχίο μου εδώ και 5 χρόνια και ήρθε η ώρα που χρειάζεται να το χρησιμοποιήσω. Θα ήθελα αν έχει κάποιος τη διάθεση και το χρόνο να μου δώσει κάποιες συμβουλές πάνω στο θέμα.Για παράδειγμα που είναι το πιο σωστό να γραφτώ? Στο τεε ή στην εετεμ? Και έπειτα εγώ θέλω να μπορώ να υπογράφω δημόσια έργα. Τι κινήσεις πρέπει να κάνω ώστε να είμαι σε θέση να τα υπογράφω. Με συγχωρείτε για την άγνοια που έχω πάνω σ αυτό το θέμα. Κάθε συμβουλή θα ήταν χρήσιμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.