Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostis L

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kostis L

  1. Στο δεύτερο ερώτημα που μας ζητάει να σχεδιαστεί το αποτύπωμα των εμποδίων που υπάρχουν στον ορίζοντα μας έιπε να βγούμε απο το σπίτι μας και να μετρήσουμε την απόσταση και το ύψος τον εμποδίων για 90, 180 και 270 μοιρες. Οπότε βγήκα και εγώ απο το σπιτάκι μου και μέτρησα για 180 οτι η απόσταση μέχρι το απέναντι εμπόδιο(σπίτι) είναι 8μέτρα και το ύψος 9( το σπίτι είναι διώροφο και μας είπε κάθε όροφος 3 μέτρα απλά μέτρησα και απο το ίσογειο μέχρι τον πρώτο). Απο εκεί και πέρα δέν γνωρίζουμε τι να κάνουμε ώστε να το αποτυπώσουμε πάνω στο ηλιακό διάγραμμα( όπως στο σχήμα 2.10 απο το link που μου έστειλες). Το ξέρω ότι μάλλον το γράφω όπως να ναι αλλά πραγματικά δεν έχω καταλάβει τίποτα.
  2. Έχεις δίκαιο ότι τα έγραψα τελείως μπαχαλίστικα οπότε σου παραθέτω ακριβώς τα ζητούμενα. Θα κατασκευάσει το ηλιακό διάγραμμα στην τοποθεσία του σπιτιού ενός εκ των μελών της ομάδας. H κατασκευή του ηλιακού διαγράμματος θα γίνει με χρήση λογισμικού από την ιστοσελίδα Νο. 1 στον κατάλογο της Βιβλιογραφίας. Οι συντεταγμένες μπορούν να βρεθούν από το πρόγραμμα GoogleEarth. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ηλιακό διαγραμμα για την περιοχή από την ΤΟΤΕΕ 20701-3/2010. 2. Θα σχεδιάσει το αποτύπωμα των εμποδίων που υπάρχουν στον ορίζοντα. Το πρώτο το κατάφερα στο δεύτερο είναι που έχουμε κολλήσει 5 άτομα Απλά το pdf που μας έχει δώσει είναι αρκετά ελλειπές γιαυτό και στράφηκα σε έσας τους expert
  3. Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής Μηχανολόγος Μηχανικό στο ΤΕΙ Χαλκίδας και έχω μια εργασία στην οποία πρέπει αν σχεδιάσω το αποτύπωμα εμποδίων στον οριζόντα ( μάλλον πάνω σε ένα ηλιακό διάγραμμα). Η καθηγήτρια μου είπε να βγώ απο το σπίτι μου και να αρχίσω να μετράω την απόσταση και το ύψος των εμποδίων γύρω απο το σπίτι μου για 90, 180 και 270 μοίρες αλλά δεν με βοήθησε και πολύ αυτή η συμβουλή μήπως ξέρεται τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.