Μετάβαση στο περιεχόμενο

teo_sur

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από teo_sur

  1. Συνάδελφοι καλησπέρα, σε γεωττεμάχιο με  μοναδικό κτίσμα μια αποθήκη προ του ετους 1975 , έγινε απο άλλο συνάδελφο λανθασμένη δηλωση οριστικής υπαγωγής στον 4495/17.Τα τετραγωνικά που δηλωθήκανε είναι τα σωστά, όμως επιλέχθηκε κατηγορία 1 που είναι για επικρατούσα χρήση κατοικίας και οχι κατηγορία 2 που θα ήταν το σωστό με λίγο μεγαλύτερο πρόστιμο.Ο ιδιος συνάδελφος έδωσε και βεβαίωση όπου έγινε μετα έγινε και μεταβίβαση του ακινήτου.Για να είναι καλυμένος ο τωρινός ιδιοκτήτης και πελάτης μου  και μη δημιουργώντας σοβαρό προβλημα στο συνάδελφο ποια νομίζεται οτι είναι η σωστή διαδικασία:

    Α)Ανοιγμα της δηλωσης απο τον συνάδελφο και διορθωση στην σωστη κατηγορία 2 μιας και τα τετραγωνικά δεν αλλάζουν όπως περιγραφονται στα συμβόλαια πληρώνοντας το υπόλοιπο πρόστιμο?

    Β)Το δύσκολο σενάριο εως αδύνατο , ακύρωση των συμβολαίων και επανάληψη με μια καινόυργια δήλωση στην σωστή κατηγορία και νέα συμβόλαια.

    Στην Α περίπτωση ο συνάδελφος θα έχει καποιο πρόβλημα για την βεβαίωση που προηγήθηκε με την σύνταξη των συμβολάιων και την μεταχρονολογημένη διορθωμένη υπαγωγή?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.