Μετάβαση στο περιεχόμενο

Zadm

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Zadm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η εργασία στην οποία αναφέρομαι ειναι στην ουσία μια τεχνική μελέτη που μας έχουν βάλει στα πλαίσια του μαθήματος "Στοιχεία Μηχανών ΙΙ" (πρέπει να φτιάξουμε έναν ανακόπτη πτώσης) οπότε υπεισέρχεται και ο παράγοντας κόστος. Θα κοιτάξω πάντως κατασκευαστές και τυποποίησεις για ελάσματα....; Υποθέτω πως αυτό θα κάνει, ε; Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις κατευθύνσεις.
  2. Ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Οι περισσότερες τυποποίησεις που βρίσκω είναι όμως για ελικοειδή ελατήρια που υφίστανται εφελκυσμό ή θλίψη και εγώ χρειάζεται να φτιάξω power ή clock spring τα οποία απ'όσο ξέρω κατασκευάζονται από ελάσματα. Και εδώ δυστυχώς βρίσκεται το πρόβλημα μου... Συγγνώμη για τα αγγλικά αλλά δεν μπόρεσα να βρω ελληνικό ανάλογο.
  3. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει που θα μπορέσω να βρω πίνακες τυποποίησης ελατηρίων? Τους χρειάζομαι καθώς κάνω μια εργασία για την σχολή μου και δεν μπορώ να βρω τίποτα ψάχνοντας τυχαία εδώ και εκεί στο Διαδίκτυο.... Και όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα καθώς μου τελειώνει ο χρόνος....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.