Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

KalyBk

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by KalyBk

  1. Γεια σας και παλι. Μια ερώτηση παρακαλω: σε ημιτελή οικοδομή υπολείπεται ένα σοβαρό ποσο ενσημων (εισφορών) που πρεπει να πληρωθει για να κλείσει η άδεια. Εχω συγγενείς που δεν είναι οικοδόμοι/τεχνίτες κατ επάγγελμα, αλλά μπορουν να κάνουν αρκετές από τις εργασίες, όπως πλακακια, σοβατισματα κλπ. Ειναι μισθωτοί και κάποιοι αγρότες. Μπορουν να μπουν ένσημα σε αυτους, η είναι υποχρεωτικό να μπουν σε άτομα με συγκεκριμένη ιδιότητα; Πχ ελ.επαγγελματίες η εργάτες κλπ;;; Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων.
  2. Ευχαριστώ! Το γεγονός ότι δεν είναι απαγορευτικο μου αρκεί για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης 😉 Ευχαριστώ! Το γεγονός ότι δεν είναι απαγορευτικο μου αρκεί για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης 😉
  3. Ευχαριστώ! Το γεγονός ότι δεν είναι απαγορευτικο μου αρκεί για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης 😉
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Γεια σας, παρακαλω αν μπορει κάποιος να με διαφωτίσει, είναι κρίσιμο πριν την αγορά μιας μονοκατοικίας: Η οικοδομή ειναι στα μπετά, με τουβλα. Υπάρχει είσοδος με εξωτερικη σκάλα στην αριστερή πλευρα του κτιρίου. Θέλουμε η είσοδος να ανοιγεί από τη δεξιά πλευρα, όπου και θα χρειαστούν πολυ λιγότερα σκαλοπάτια λόγω κλίσης εδάφους. Υπάρχει παραθυρο στην πλευρα αυτή, ενώ στην άλλη όχι. Γίνεται κάτι τέτοιο; Χρειάζεται αλλαγή της οικοδομικής άδειας;; Ευχαριστώ θερμά, όποια βοήθεια θα είναι πολυ σημαντική.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.