Μετάβαση στο περιεχόμενο

Angie Melkonidou

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Νομικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Angie Melkonidou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια διευκρίνιση παρακαλώ σχετικά με το πρόστιμο ..δηλαδή βάσει του άρθρου 96 το εν λόγω λεβητοστάσιο απαλλάσσεται οριστικά από την κατεδαφιση ;είτε πληρεί είτε όχι πχ τις αποστάσεις που προβλέπει ο κτιριοδομικός ; πριν ένα χρόνο περίπου έγινε αυτοψία ξανά κ ζητήθηκε τακτοποίηση για το ίδιο λεβητοστάσιο αλλά σαν κτίσμα ( ως λοιπή παράβαση ..) δηλ θεωρητικά η πολεοδομία αποδέχτηκε τις διαστάσεις του λεβητοστασίου όπως καταγράφηκαν σε διάγραμμα ...μπορεί η ΥΔΟΜ τώρα μετα την νέα αυτοψία να ανακαλέσει εκείνη την διαδικασία; την δεσμεύει με κάποιον τρόπο η προηγούμενη περαίωση; Συγγνώμη για το κατεβατο οποίος μπορεί να βοηθήσει γιατί τρέχουν έναν ιδιώτη μια ΥΔΟΜ κ του ζητάνε κάθε φορά και άλλες εργασίες ενώ δεν ζητήθηκαν εξαρχής και εν τέλει ρίχνουν όλη την ευθύνη στον μηχανολόγο μηχανικό..
  2. Κύριε Λύτρα καλησπέρα σας μια ερώτηση παρακαλώ  η καλλονή Μεσολογγίου είμαι εντός σχεδίου πόλεως  /οικισμού ; 

  3. Πολύ σημαντική η αναφορά σου στις μικρες παραβάσεις , με μια πρώτη ματιά ήδη η έκθεση αυτψίας επιβάλλει λανθασμένα πρόστιμα . μια αφελής ίσως ερώτηση σίγουρα θα γνωρίζετε πολύ καλύτερα : άλλο η κεντρική θέρμανση και άλλο η αυτόνομη θέρμανση ? και αν ναι υπάρχει κάποιο άλλο νομοθετικό πλαίσιο για την αυτόνομη ? διότι ο κτιριοδομικός αναφέρεται στο 27 2.4.1 σε εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης ..
  4. Οκ Θα πρέπει να ζητηθεί επειδή πρόκειται για επαρχία η συντήρηση έγινε από τεχνίτη χωρίς να δωθεί ΦΕ
  5. Ευχαριστώ πολύ. αν κατάλαβα σωστά θα πρέπει να δω την συνολική ισχύ και για τους δύο λέβητες ; ( Κ ήλπιζα βρήκαμε ένα παράθυρο ) διότι το κτίσμα αποτελείται από δύο ομορους χώρους διαχωρισμένους με τοίχο κ με δική του πόρτα ο καθένας αλλά κ δικη του δεξαμενή.. Η τοποθέτηση δεξαμενής πάνω από το κτίσμα του λεβητοστασίου απαγορεύεται αυστηρά βάσει κτιριοδομικου; Εάν πχ δεν υπάρχει άλλος χώρος τι γίνεται;
  6. Καλησπέρα την πολύτιμη συνδρομή σας .. ατομικό Λεβητοστάσιο του 2004(κτίσμα με δύο λέβητες χωρισμένους με τοίχο ( ο ένας σίγουρα 30 KWh) με μεταλλικές δεξαμενές από πάνω τους 2 m3 σε ακάλυπτο χώρο ( ήδη τακτοποιημένο με τον 4495/2017 ) - μετά από νέο έλεγχο κρίνεται αυθαίρετος λέβητας καυστήρας δεξαμενή κατά παράβαση κτιριοδομικου ως προς τις διαστάσεις .. μπορώ να πατήσω στο ότι είναι 30 Kwh άρα κάτω των 45 kwh όσον αφορά τις διαστάσεις που υποχρεωτικά πρέπει να έχει ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.