Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΡΙΘΕΛΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΕΡΙΘΕΛΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η ερώτησή μου αφορά στο κατακόρυφο ανοιγμα, φρεάτιο ΄λοπως αναφέρεται. στο αθρο 104 #1 του 4759/20 για τα μη μετρούμενα στον Σ.Δ. (αρθρο 6 #η) δεν προσμετρώνται τα κατακόρυφα φρεάτια ανεξαρτήτως διαστάσεων. Δεν λέει για προσβάσημα ή μη οποτε θεωρώ οτι και τα προσβάσημα. Μετά στο 104#2 που αναφέρει για τα μη προσμετρούμενα στην κάλυψη, στο 4ε αναφέρει επίσης με τον ίδιο ορισμό "κατακόρυφα φρεάτια ανεξαρτήτως διαστάσεων" . Η υπάλληλος δεν το δέχεται οτι αναφέρεται στους ιδιους χώρους, επειδή στις περιπτωσεις του 6#11 που ισχύουν και για την κάλυψη δεν αναφέρεται η 6#η. Αναφέρεται μόνη της πιό κάτω. Εδώ μιλάμε για την απόλυτη ανικανότητα και άγνοια των υπαλλήλων, που δυο μήνες μετά την αίτησή μου, και κατόπιν πολλών τηλεφωνημάτων για να την παρακαλέσω να δεί το θέμα, στο οποίο θα έπρεπε να δώσει βάσει νόμου απάντηση εντός 10 ημερών, και αφού έκανα ολόκληρο ταξείδι στην βορεια ελλάδα και εστειλα και τυπωμένο το σχέδιο για να το καταλάβει καλύτερα, σήμερα μου είπε οτι θα κάνει ερώτημα στην ΔΟΚΚ..!!. αν κάποιος συνάδερφος έχει πάρει σχετική απάντηση παρακαλώ να με ενημερώσει γιατί οπως προβλέπω θα πάρω την προέγκριση σε δεκα μήνες και όχι σε δέκα μέρες, που άλλωστε έχουν περάσει εδώ και καιρό. σημειωνω επίσης πως στην συγκεκριμένη περιοχή δεν υπάρχει περίπτωση διάσπασης λόγω ειδικών ορων δόμησης, καθώς επίσης και μέγιστη δόμηση - κάλυψη 200 ανεξαρτήτως μεγέθους αγροτεμαχίου. Η Υπάλληλος χωρίς καμιά σκέψη και κατανόηση του θέματος μου είπε να το μετρήσω στην κάλυψη και ολα θα είναι καλά.... Νοσταλγώ τον καιρό που στις υπηρεσίες ήταν υπάλληλοι ενημερωμένοι για τις διατάξεις και εδιναν σαφείς και γρήγορες απαντήσεις. Τωρα με την διαδικασία e-αδεια δεν βγάζεις ακρη ευκολα
  2. Σε εκτός σχεδίου που απαγορευεται η διασπαση, εχω δύο κατοικίες σχηματος Γ, κατοπτρικες, που συνδέονται μεταξύ τους με ενα λαιμό πλάτους >1,20 μ, Εκατέρωθεν του λαιμού βάζω δύο κατακόρυφα διαμπερή ανοίγματα με εξωτερικούς τοίχους. Η υπάλληλος στην ΥΔΟΜ για τον προέλεγχο μου λέει οτι αυτά τα ανοίγματα δεν μπορούν να μπούν (τα εχω χαρακτηρίσει ως φωταγωγούς, ίσως λάθος) γιατί λέει δεν εχουν νόημα. Εγώ τα θέλω και για στατικούς λόγους αφού εχω λιθοδομή φέρουσα και ο λαιμός είναι αδύνατος, αλλα και για αρχιτεκτονικούς. Πιστεύω οτι ειναι λάθος να μην το επιτρέψουν αυτό.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.