Μετάβαση στο περιεχόμενο

Artemhs

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ναι 7 στρέμματα εντως πόλεως. Τι σχέση έχει όμως αυτό;
  2. Ναι ναι είναι περιορισμένοι αλλά θεωρώ ότι είναι εντάξει για τις δικές μας ανάγκες. Ισόγειο και αυτοι 1.600€ πήγε. Γι αυτό και δεν κλίνω καθόλου προς την συμβατική κατασκευή. 3*3.30 τα δωμάτια 2*2.20 λουτρό Το υπόλοιπο σαλόνοκουζίνα και ένα μικρό wc με λεκάνη και νιπτήρα για τους καλεσμένους.
  3. Καλημέρα. 85 ήθελα να γράψω και μου ξέφυγε. Είναι τόσο το σπίτι που ενοικιάζουμε τώρα και ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την διαρυθμιση και τους χώρους του. 85 τετράγωνικα χωρίς μπαλκόνια κτλ. Κατά τα άλλα φοβάμαι ότι η συμβατική θα ξεπεράσει τα 1.600€/ τετραγωνικό για να βγει κατοικία προς χρήση και εν τέλη θα έχουμε και πολλες ελλείψεις όταν μπούμε μέσα.
  4. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπέρα σας. Είμαι ιδιώτης και θέλω την συμβουλή σας σε σχέση με την νέα μας κατοικία. Είμαστε σε αναζήτηση για την ανέγερση κατοικίας προκάτ. Έχουμε μιλήσει με τους δύο μεγάλους του χώρου,**** Για οικία 75 τετραγωνικών με τρία υπνοδωμάτια, λουτρό , wc, σαλόνοκουζίνα. Το κόστος μαζί με βάση , μεταφορά στην επαρχία ,στήσιμο , άδειες όλα κομπλέ 1.100-1.200 το τετραγωνικό με το κλειδί στο χέρι. Την άλλη εβδομάδα θα πάω στον μηχανικό να δω τι θα μου πει και αυτός, αλλά θα ήθελα αρχικά μια πρώτη γνώμη από ανθρώπους που έχουν βρεθεί σε αυτή την θέση. Πώς ήταν η διαδικασία ανέγερσης προκάτ οικίας; Πώς διαλέξατε πλακάκια- ντουλάπια- ντουλάπες και αλουμίνια; Είχατε επιλογές ή σας έβαλαν ότι ήθελαν; Μου φαίνεται μια λογική τιμή καθώς κλειδώνεις το ποσό και μπαίνεις σε έτοιμη κατοικία και την χαίρεσαι. Αντίθετα με φίλους μας που δανειοδοτήθηκαν για κατασκευή με τούβλα και έχουν μπει μέσα αλλά τους λείπουν πολλά πράγματα που τα φτιάχνουν σιγά σιγά και με πολύ κόπο και οικονομία. Τα προκάτ είναι κατοικίες με ημερομηνία λήξης; Δηλαδή το παιδί μου σε 30 χρόνια δεν θα μπορέσει να το πάρει για την κατοικία του; Δεν επιτρέπεται η αναφορά σε εταιρίες καθώς αποτελεί διαφήμιση, σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Μέρος του μηνύματος έχει διαγραφεί. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.