Μετάβαση στο περιεχόμενο

Khadgr

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Khadgr

  1. Τι ειδους μόνωση θες να κάνεις? Αν θες θερμομονωση δεν αρκει ο κλασικος σοβας. Υπαρχουν καποια επιχρισματα τα οποια δεν σκανε και υπαρχουν και εγχωμες ποικιλιες
  2. Καλημερα, στην εταιρια που δουλευω σαν μηχανικος παραγωγης προεκυψε το εξης. Η εταιρια επεκτεινεται και χτιζει εδω και καμποσα χρονια ενα μεγαλο κτιριο. Στο κτιριο αυτο καναν καποιες τροποποιησεις και πηγαν στην νομαρχια για να τους δωσει αδεια μετεγκαταστασης, για να πανε μετα στη νομαρχια κτλ κτλ κτλ Ο εργοδότης μου ειπε το εξης. Επειδη δεν βρισκει τον παλιο ηλεκτρολογο μηχανικο που εκανε το αρχικο σχεδιο, αν γινοταν να βαλω εγω την υπογραφη μου (οι αλλαγες που γιναν δεν ειναι ηλεκτρολογικης φυσης). Ερωτηση πρωτη. Ειναι αυτο νομιμο? Ερωτηση δευτερη. Εστω οτι κανω εγω τη μελετη απο την αρχη και υπογραφω κτλ, την καταθετω στην νομαρχια παιρνουμε την αδεια και μετα στην πολεοδομια. Το ΤΕΕ που κολαει στην ολη υποθεση? πρεπει να περασει τιποτα απο εκει, γιατι απο οτι ξερω υπαρχει ο λογαριασμος στην Εθνικη (που ειναι μια διαδικασια για να βγει). Δεν μπορω να υπολογισω την αμοιβη που θα επαιρνα και απλα να την προσθεσω στο μισθο μου, χωρις να μπλεξω με ΤΕΕ και Εθνικες?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.