Μετάβαση στο περιεχόμενο

mookieit

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mookieit's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλισπερα, Εχω αγορασει αποθηκευτικο χωρο τον απριλιο, η οποια ειναι διαμορφωμενο διαμερισμα, με τον νεο νομο τακτοποιηται ωστε να τον χρησιμιοποιω νομιμα σαν κατικια? ευχαριστω.
  2. Καταλαβα... Ομως οκ, αγοραζω αποθηκη και στην εσχατη περιπτωση γινεται καταγγελια, δεν μπορω να αποδειξω στην πολεοδομια, οτι ειναι απλως αποθηκη και οχι διαμερισμα? Δηλαδη να γινει αυτοψια και να μην εχει επιπλα κτλ, και πιθανως να μπαζωσω την τουαλετα, και να βαλω τα πραματα εκει μεσα ωστα να φαινεται αποθηκευτικος χωρος και οχι κατικοια. Παρεπιπτωντος πηγα στην πολεοδομια να ρωτησω για το προστιμο και μου ειπαν -90.000 ευρω προστιμο ανεργερσης -45000 ευρω προστιμο διαττησης για καθε ετος Και το σπιτι το αγοραζω με 55000. Γελοια μου φαινονται αυτα, και αν γινουν αυτα, την εχω κανει λουις......
  3. Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Παντως ολη η περιοχη ειναι γεματη απο νεοχτιστα με σχεδον ολοι να εχουν κατοικιμενες αποθηκευτικοι χωροι. Μιλησα με τον εργολαβο σημερα και με ειπε οτι ειναι δηλωμενο κανονικα ο αποηκευτικος χωρος στην πολεοδομια, και εχει πληρωμενο το ΙΚΑ. Γνωριζεται χοντρικα ποσο ειναι το προστιμο που θα πρεπει να πληρωθει σε περιπτωση οτι με καρφωσουν? Το ακινητο βρισκεται στην Ν. Ευκαρπια θεσσαλονικης. Η' πειτε μου αναλογες περιπτωσεις.
  4. Καλισπερα Ειμαι ετοιμος να αγορασω διαμερισμα σε ισογειο, ειναι ολοκαινουρια οικοδομη, ζουν ηδη 5 οικογενειες. Το διαμερισμα στα συμβολαια ειναι χαρακτηρισμενο ως "Αποθηκευτικος χωρος". Θα χρησιμιοποιηθει το διαμερισμα ως κυρια κατοικια μου. 1)Υπαρχει κυνδυνος αγορας αυτου? 2)Θεωρειτε αυθερετο, και αν γινει καταγγελια θα πρεπει να πληρωσω προστιματα? 3) Θα εχω προβλημα να συνδεθω με ρευμα,νερο,τηλεφονο? Γενικα οτι γνωριζετε ας μου το πειτε. Οσον αναφορα δανεια,μελλοντικες τιμες του ακινητου, και γενικα το οικονομικο σκελος στο αν με συμφερει σαν επενδυση ή οχι, δεν με ενδιαφερει. Υ.Γ. Το διαμερισμα δεν φαινεται σαν ημιυπογειο κ.τ.λ. Λογο του εδαφους εκει, η μια οψη ειναι ελαφρος κατω απο την γη, ενω η αλλη οψη ειναι ιση με την γη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.