Μετάβαση στο περιεχόμενο

vagelis76

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Αγαπητε Chilon σιγουρα θα απευθυνθω σε μηχανικο μιας και ειμαι εντελως ασχετος με αυτα τα θεματα. Απλα μιας και εχω μια σκεψη για καποιο κτισμα που εχω, ηθελα μια απλη πληροφορηση σε πρωτη φαση αν γινεται ωστε στην συνεχεια να μεταβω σε καποιον μηχανικο για περισσοτερες λεπτομερειες.Για να γινω πιο λεπτομερης υπαρχει μια οικια 140τ.μ. την οποια σκεφτομαι να χωρισω στην μεση(γινεται λογω διαρυθμισης) και στο ενα κομματι να προσθεσω εναν χωρο 50-55τ.μ. το οποιο να χρησιμοποιησω σαν καθιστικο-κουζινα. Φιλε nik βαση του σχεδιου που εχω στο μυαλο μου δεν θα κανω καμια επεμβαση. Παντος για να το ξεκαθαρισω παλι, μια πρωτη ιδεα θελω, σιγουρα θα απευθυνθω σε μηχανικο.
  2. Eχω την δυνατοτητα δομησης 73τ.μ. ακομα, απλα θα ηθελα να ξερω αν η επεκταση θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα σε περιπτωση σεισμου μιας και απο οτι φανταζομαι, αφου δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις, το νεο κτισμα δεν θα μπορει να δεθει απολυτα με το παλιο.
  3. Σε οικια κατασκευασμενη απο φερουσα μπατικη τοιχοποιια και οριζοντια σεναζ , μπορει να γινει επεκταση του κτιριου, οχι καθ'υψος, αλλα κατα μηκος? Η οικια ειναι κατασκευασμενη προ 20ετιας, υπερηψωμενη απο το εδαφος κατα 110cm.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας.
  4. Το θεμα ειναι οτι απο τους 4 μηχανικους που μιλησα, οι 2 που ηταν καθετα αρνητικοι δεν ηρθαν καν να δουν το κτισμα και ηταν και κατηγορηματικοι ουτε δεν γινεται με κανεναν τροπο. Απο τους 2 που ειπαν οτι γινεται μονο ο ενας ηρθε στον χωρο και μου προτεινε να βγαλω τον εξωτερικο σοβα, να τοποθετησουμε χοντρο πλεγμα περιμετρικα του σπιτιου, να ριξουμε τσιμεντοκονια και μετα επανω να χτισουμε με 3Δ. Απο οτι φενεται τελικα οτι και να αποφασισω θα ειμαι με την αμφιβολια.....
  5. Δεν εχω πρόβλημα αρκεί πάνω απο ολα να είναι ασφαλές. Εχεις να μου προτείνεις κάτι?
  6. Φίλε ilias εχω πάει ήδη σε 4 μηχανικούς και οι μισοί λένε οτι γίνεται ενω οι άλλοι μισοί οτι δεν γίνεται. Οπως καταλαβαίνεις εχω μπερδευτεί λίγο, και απλώς προσπαθώ να μαζέψω και άλλες απόψεις. Φίλε camelot ένας όροφος είναι σε υπερηψωμένη βάση 1 μέτρου περίπου.
  7. Καλησπέρα σας, υπάρχει μια μονοκατοικία με μπατική τοιχοποιία χωρίς πλάκα με κεραμοσκέπη. Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης άλλου ορόφου με κάποιο τρόπο δόμησης και φυσίκα αν είναι ασφαλές να προβώ σε μια τέτοια κατασκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρον για οποιαδήποτε βοήθεια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.