Μετάβαση στο περιεχόμενο

XarisRR

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα. Σας ζητάω συγνώμη για την ελλιπή ή λανθασμένη περιγραφή. Σας επισυνάπτω μια φωτογραφία για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι εννοώ. Το κτίριο υπάρχει ήδη οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Όταν γράφω ¨εσωτερικό μπαλκόνι¨ εννοώ οτι δεν θα εξέχει του σκελετού του κτιρίου , όπως στην φωτογραφία. Το πρόβλημα που έχουμε όμως είναι ότι απο την μία πλευρά το κτίριο είναι στο όριο με άλλο οικόπεδο. Έχω μιλήσει ήδη με γραφείο πολιτικών μηχανικών και στο τέλος Αυγούστου έχουμε κανονίσει ραντεβού . Απλά ήθελα και μια ακόμα άποψη .
  2. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τα φώτα σας. Σε κτίριο που αυτή την στιγμή έχει άλλη χρήση, θέλουμε να κατασκευασουμε κατοικίες. Οι κατοικίες αυτές θα έχουν εσωτερικά μπαλκόνια. Λόγο της κατασκευής του κτιρίου δεν γίνεται αλλιώς. Το πρόβλημα πού έχουμε είναι ότι η μία πλευρά του κτιρίου έχει πρόσοψη σε γειτονικό οικόπεδο, ξένο προς την ιδιοκτησία μας. Επιτρέπεται να γίνουν εσωτερικά μπαλκόνια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.