Μετάβαση στο περιεχόμενο

niovi.christ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by niovi.christ

  1. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη βοήθεια όποιου γνωρίζει σχετικά με το εξής: Έχω ένα διαμέρισμα που περιλαμβάνει Η/Χ που σαφώς τακτοποιείται αλλά κι έναν επιπλέον χώρο στον ίδιο όροφο που στην κάτοψη αναγράφεται ως "αίθριος" και είναι στεγασμένος με διαδοκίδες από beton. Αυτός ο χώρος μπορεί να τακτοποιηθεί με τον 3843 κι εάν ναι απαιτείται και 2ο παράβολο των 350€ εκτός από τα 250€ του Η/Χ? Σημειώνω ότι δεν έχει βρεθεί το διάγραμμα κάλυψης αλλά στην κάτοψη υπάρχει υπολογισμός των τ.μ. του ορόφου στον οποίο δεν συνυπολογίζονται οι δύο παραπάνω χώροι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.
  2. Ξέρει κανείς πως μπορώ να υπολογίσω τη νόμιμη/ελάχιστη αμοιβή για τη σύνταξη προμέτρησης-προϋπολογισμού σε ιδιωτικό έργο? Δεν αναφέρομαι στη αμοιβή για την έκδοση οικοδομικής άδειας αλλά στον υπολογισμό της πραγματικής ελάχιστης αμοιβής για σχετικό έργο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.