Μετάβαση στο περιεχόμενο

michael82

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

michael82's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Μήπως γνωρίζει κάποιος από εγκαταστάσεις υπόγειων δεξαμενων διαλυτών και ειδικά στις βιομηχανίες χρωμάτων???
  2. Είναι πραγματικά αυτό που χρειαζόμουν!!!Ενα πολύ χρήσιμο αρχείο!!!Ευχαριστώ πολύ!!!
  3. Ναι τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!τα βρήκα και τα δύο!!!Θα προσπαθήσω λοιπόν και άντε να δούμε!!!εσύ βρήκες άκρη με το θέμα σου???
  4. Εχω ακούσει τον τίτλο και επίσης ότι είναι καλό!!!Αν σου είναι εύκολο θα το ήθελα να μου δώσεις λεπτομέρειες!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!
  5. Συνάδελφοι πολύ χρήσιμες όλες οι πληροφορείες!!!σιγά σιγά θα ξετιλυχθεί το κουβάρι...!!!Αυτό το προγραμματάκι FINE της 4Μ (σχεδιαστικό - υπολογιστικό) μπορεί να το μάθει κάποιος μόνος του διαβάζοντας κάποια βιβλιογραφία ή πρέπει να παρακολουθήσει και κάποια σεμινάρια???
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου traxana!!!!!Θα το ψάξω!Από σχεδιαστικά προγράμματα ποιο προτείνεις???Υπάρχουν κάποια για φυσικό αέριο απο ότι είδα!!!!
  7. Αν έχει κάποιος να μου πεί κάτι πιο συγκεκριμένο!!!κάποια links, κάπου που θα μπορούσα να βρώ κάποια πράγματα!!!!Αφού είπαμε ρωτώντας πας στην πόλη....!!!θέλω γνώμες και συμβουλές!!!!Είμαι υπόχρεος....
  8. Σας ευχαριστώ πολύ συνάδελφοι για τις απαντήσεις σας!!!Ξέρω ότι τεχνικό γραφείο δεν κρατάς έτσι....όμως πρέπει απο κάπου να ξεκινήσω...να μπώ στον χώρο!!!Ηδη έχω στα χέρια μου το autocad 2008 και έναν οδηγό εκμάθησης!!!και ένα χρήσιμο...πολύ χρήσιμο βιβλιαράκι το οποίο περιλαμβάνει όλο τον κανονισμό!Μια επαφή την έχω με τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, μιας και έκανα προσφορές... όμως δυστυχώς καμία επαφή με την τόσο πολύτιμη μελέτη!!!Επίσης έψαξα και βρήκα κάποιες μελέτες τις οποίες τις έχω...εκτυπωμένες όμως...!!!!τίποτα πρότυπο excel ή word!!!Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν οι γνωριμίες στο χώρο γιατί έχω απομακρυνθεί εδώ και ένα χρόνο.......Δεν ξέρω λοιπον που θα μπορούσα να βρώ έναν συνάδελφο να μου αποκαλύψει τα μυστκά του...
  9. Καλησπέρα σε όλους!Είμαι μηχανολόγος μηχανικός ΤΕ και θα ήθελα να ασχοληθώ με μελέτες φυσικού αερίου σαν ελεύθερος επαγγελματίας!!!Είχα δουλεύσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε μια εταιρία εγκαταστάσεων φυσικόύ αερίου, στο τμήμα των προσφορών.Ομως έχω αρκετες απορίες και μια απο αυτές είναι το εάν μπορούμε να υπογράψουμε εμεις οι τεχνολόγοι μηχανικοί οποιαδήποτε μελέτη φυσικού αερίου. Εχω άδεια εξασκήσεως την οποία έβγαλα πριν ένα χρόνο. Υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις?????? Γενικά θα ήθελα να συζητήσω το θέμα με κάποιους συναδέλφους οι οποίοι θα το επιθυμούσαν!!!!!ευχαριστώ.......
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.