Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kastoras

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Kastoras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλή χρονιά! Αυτό το έχεις βρει γραμμένο σε κάποιο νόμο ή νομολογία; Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και με συγχωρείτε για την ελλειπώς τεκμηριωμένη τοποθέτησή μου. Πραγματικά τα συγκεκριμένα θέματα δεν τα πρόσεξα, αλλά η αλήθεια είναι ότι χάθηκα στις δαιδαλώδεις λίστες των δημοσιεύσεων. Αν ήταν εύκολο από τους διαχειριστές, θα πρότεινα ξεχωριστή ενότητα για τα συγκεκριμένου είδους θέματα, για να τα βρίσκει εύκολα ο οποιοσδήποτε... Ευχαριστώ, και συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας!
  3. Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Όλοι μας χρησιμοποιούμε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εξειδικευμένα λογισμικά στη δουλειά μας. Όλοι μας επίσης, έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα στην τελική επιλογή του λογισμικού που θα αγοράσουμε. Στατιστικά και συγκρίσεις στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν. Καλώς ή κακώς, έχουμε όλοι επιλέξει κάποιο και έχουμε σχηματίσει θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις γι'αυτά. Γιατί να μην βοηθήσουμε τους νέους συναδέλφους να αποφασίσουν πιο θα τελικά αγοράσουν και τις εταιρείες να διορθώσουν τυχόν προβλήματα στο λογισμικό τους; Μέσα από το φόρουμ michanikos.gr έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, αλλά διάσπαρτες και με δύσκολα συγκρινόμενα σχόλια. Σας καλώ λοιπόν να καταγράψουμε οργανωμένα τα αρνητικά (και τα θετικά) χαρακτηριστικά των λογισμικών αυτών, σε ξεχωριστές θεματικές ενότητες για το κάθε λογισμικό και, γιατί όχι, να κάνουμε στατιστικές για το πόσοι χρησιμοποιούν το ένα ή το άλλο. Προς την κατεύθυνση αυτή θα ήταν ίσως χρήσιμο και από τους διαχειριστές του forum. Ευχαριστώ, και ελπίζω να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μου...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.