Μετάβαση στο περιεχόμενο

konmou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

konmou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οι σημαντικά λιγότερες ώρες άμεσης χρήσης των σωμάτων όπως ανέφερα παραπάνω δεν θα κάνουν διαφορά στο συνολικό κόστος χρήσης? Μιας και δεν έχω κάποιον άμεσα συνεργαζόμενο μηχανικό αν κάποιος μέσω του φόρουμ μπορούσε να βοηθήσει θα με ενδιέφερε να έρθω σε επικοινωνία
  2. Πρόκειται για Νεόδμητη πολυκατοικία, εξ ου και η ενεργειακή κλάση.
  3. καλησπέρα στο φόρουμ, ψάχνω να βρώ κάποια σχετική απάντηση αλλά δεν έχω βρεί κάτι να με βοηθήσει στην απορία μου μέσα απο τα ποστ που έχω κοιτάξει. έχω προβεί στην αγορά διαμερίσματος στα νότια προάστια(μεζονέτα 140τμ , ενεργειακή κλάση Α) οπότε ήρθε η ώρα να παρθεί η απόφαση τι θερμαντικό μέσο θα διαλέξουμε. Η σταθερά της υπόθεσης μας είναι πως στην περιοχή υπάρχει φυσικό αέριο, οπότε πορευόμαστε μ'αυτό. ο κατασκευαστής από μόνος του βάζει τα παραδοσιακά σώματα αλλά πάνω στην κουβέντα μου ανέφερε πως αν ήθελα ενδοδαπέδια το εξτρά κόστος θα ήταν 3/3500 ευρώ παραπάνω. το ποσό μου φάνηκε αρκετά λογικό σαν κόστος οπότε άρχισα να ψάχνομε αν με συμφέρει ο συνδυασμός φυσικό αέριο με ενδοδαπέδια. στην παρούσα κατοικία λόγω των αρκετών ωρών εργασίας , λειτουργούμε την θέρμανση με τον παραδοσιακό τρόπο , ανοίγω το καλοριφερ 2/3 ωρές στο φουλ και μετά το κλείνουμε μέχρι να πάμε για ύπνο. το ερώτημα μου είναι υπάρχει κάποιος τρόπος ή υπάρχει κάποιος επαγγελματίας να μπορεί να υπολογίσει, φαντάζομε κατά προσέγγιση ποιό θα ήταν το κόστος χρήσης στα 2 σενάρια (φυσικο+σωματα / φυσικο+ενδο) ? κατά πόσο θα είναι ακριβότερη η χρήση της ενδοδαπέδιας μιας και η χρησή της θα είναι απο οκτώβριο/νοέμβριο μέχρι απρίλιο? διοτι στο τέλος της αποφάσης είναι τα σύν της ενδοδαπέδιας πόσο πραγματικά θα μου κοστίσουν σε βάθος χρόνου. συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο , προσπάθησα να θέσω οσο περιεκτικά μπορούσα την απορία μου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.