Μετάβαση στο περιεχόμενο

kar

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kar

  1. ok σωστά. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πάω για SCIA που ανήκει σε άλλη κατηγορία προγραμμάτων και για τα απλά οικοδομικά είμαι ανάμεσα στα παραπάνω τρία. Είχα δουλέψει STRAD παλιότερα, αλλά ακούω παράπονα τελευταία πχ για τη θεμελίωση. Έχω δει λίγο επίσης το statics το οποίο μου φάνηκε τελείος εύκολο στη χρήση αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τυχόν προβλήματα που έχει.Δεν βρήκα σε κάποιο thread να το σχολιάζουν. Το FESPA ξέρω ότι το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι αλλά δεν το έχω δει καθόλου. Για απλά οικοδομικά τελικά, μήπως όλα είναι πάνω κάτω ίδια και η επιλογή πρέπει να γίνει σύμφωνα με το ποιο βγάζει καλύτερα σχέδια για να υπάρχει και ταχύτητα στη δουλειά?? Αν ναι, ποιο προτείνεται? και τελικά αν μπορούμε να γίνουμε λίγο ποιο γενικοί, πως θα βαθμολογουσατε τα τρία αυτά σε value for money??
  2. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα γνώμες (+ και - ) ανάμεσα στα τρία προγράμματα που έχω καταλήξει. Fespa, STRAD ή Statics ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.