Μετάβαση στο περιεχόμενο

perikliskaridis

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    KERKIRA

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

perikliskaridis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα .η ερώτηση μου ειναι η εξής, θέλω να βγάλω άδεια προσθήκης στέγης σε κτιριο προ του 1955 .Πέρα λοιπόν απο την αποτύπωση αρχιτεκτονικών θα χρειαστεί απ ότι ξέρω μελέτη αρχιτεκτονικών καθώς και επίβλεψη και μελέτη στατικών? υπ΄ όψιν υπάρχει πλάκα στην οποία θα εδράσω την στέγη μου η οποία δέν έχει άδεια και ακόμα τι γίνεται με τον αναλυτικό προυπολογισμό, μηπως με συμφαίρει να δείξω οτι πρόκειται για ξύλινη στεγη. ευχαριστώ
  2. γεια σε ολους,θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να πραγματοποιηθεί πράξη κάθετης σύστασης ιδιοκτησίας σε αγροτεμάχιο(5 στρ. στην περίπτωση μας) όταν ένα μέρος του οποίου (1 στρ δηλ. στην περίπτωση μας) βρίσκεται εντος του οικισμού , το κόβει δηλαδή η γραμμή του οικισμού (μη παραδοσιακός αν παίζει κάποιο ρόλo). ευχαριστώ.
  3. Ακριβως και εγω αυτο λεω,οτι γινεται και ναι σωστα καταλαβες ο αρμοδιος υπαληλος μου ειπε οτι χρειαζεται αδεια και οτι το αναφερει ξεκαθαρα οτι δεν γινεται στα εντος(προφανως δεν εδωσε το απαραιτητο βαρος στο να διαβασει προσεχτικα την εγκυκλιο).επισης και σε μια αποφαση που εκσεδωσε το τεε το εξηγει για οσους συναδελφους θελουν να το χρησιμοποιησουν (library.tee.gr/digital/m2009/m2009_makri.pdf ). Ευχαριστω πολυ!!! Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο του μηνύματος! Σας παρακαλώ κάντε edit και μετατρέψτε τα κεφαλαία σε μικρά! ilias
  4. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν επιτρεπεται και για τα εντος σχεδιου ,νομιζω οτι η λεξη κλειδη ειναι το <<οικοπεδο>>.βρηκα και μια απαντηση του τεε στο παραπανω θεμα κατα το οποιο λεει οτι δεν απαγορευει ρητα τα εντος σχεδιου απο την διατυπωση.βασικα ποια ειναι η αποπσι σας πανω στο θεμα. Ευχαριστω για την απαντηση σου παντως.
  5. Καλημερα συναδελφοι.το ερωτημα που θετω ειναι το εξης:γινεται σε εντος σχεδιου περιοχες οριοθετηση με πασσαλους με χρηση αδειας μικρης κλιμακας.στην σχετικη εγκυκλιο/04 αναφερει στην 1 παραγραφο οτι γινεται οριοθετηση στις κορυφες του οικοπεδου η γυπεδου.αρα εννοει και για τα εντος σχεδιου(οικοπεδο)λογικα μιλωντας παλι. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  6. http://www.rethymno.gr/municipality/oldtownrethymno/technical-report-nursery.html ελπίζω να σε βοήθησα.
  7. Καλημέρα σε όλους .είμαι νέος και πριν από 6 μήνες ξεκίνησα. Θέλω σε ένα οικόπεδο να κάνω μια διαμόρφωση εδάφους για παρκινγκ μπροστά στη φάτσα του οικοπέδου , ρίχνοντας μπετόν και κάνοντας κάποια τοιχία μικρά. Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για τον φάκελο της αδείας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.