Μετάβαση στο περιεχόμενο

Public

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.neasmyrni.gr/

Public's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η αλήθεια είναι, ότι μέσα του το "κτλ" που έγραψα, περιελάμβανε και την αλλαγή της γλώσσας, απλά εγώ "επαναστάτησα" και άλλαξα τα διαχωριστικά των χιλιάδων και της υποδιαστολής, επειδή δε με βόλευαν στο excel, οπότε ήταν και ο λόγος που δεν μπορούσα να εισάγω κάποιο block. Φαντάσου ότι τα λεφτά που σου "κατέθεσα", ενώ είναι 2,500€, σε prima vista οι έλληνες λόγω συνήθειας, τα εκτιμάμε σαν δύο ευρώ και μισό. Σημ.: Τα σουβλάκια θα μπουν στη Β' φάση του προγράμματος, αφού προέχει το πτυχίο μου.
  2. Αγαπητό μέλος iliekater, καταρχάς συγχαρητήρια σε σένα και σε όσους σε βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του λογισμικού που μοιράζεσαι μαζί μας το οποίο δεν είναι χρήσιμο για εμάς μόνο για τη βιβλιοθήκη που περιέχει, αλλά και για τους συνδυασμούς των εντολών που έχετε δημιουργήσει. Αν εξαιρέσουμε τις εντολές που δουλεύουν κανονικά, τα υπόλοιπα, βιβλιοθήκες, γραμματοσειρές κτλ, δε "συνεργάζονται" Το download του 3.05 έγινε με επιτυχία, η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία και ακολούθησα όλες τις οδηγίες που περιγράφονται στο αρχείο word που υπάρχει (δλδ αντέγραψα φακέλους όπου πρέπει, επέλεξα english, αντέγραψα αρχεία στο system32, έκανα εκτέλεση, κτλ) Άλλαξα τις ρυθμίσεις της γλώσσας αλλά ακόμα όταν προσπαθώ να εισάγω ένα αντικείμενο, κάνει κάτι σαν refresh στο παράθυρο διαλόγου και δεν εισάγει τίποτα, εμφανίζοντας μου τα εξής: Command: Command: BATHBLOCKS 0 Command: (setq GlobalLanguage "English") "English" Command: (setq BATHscaledesire 0,05) nil Command: (setq BATHMMdesire nil) nil Command: (setq BATHExtraScaleFactor 1) 1 Command: (SetTexts) Command: (setq DesiredBathBlock "003") "003" Command: (INSERTBathBLOCK) Sins got forgiven ! Command: (setq GlobalLanguage "English") "English" Command: (PrintSomeEmptyLinesForBATHBLOCKS) . "\n. " Command: Ξέρω ότι είναι κάτι που συνέβη και σε άλλους, διάβασα 22 σελίδες με σχόλια (μου βγήκαν τα μάτια) αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Can you help me? Μήπως φταίει το ότι κατέθεσα 2.500€ αντί για 2.000€ στο λογαριασμό σου?
  3. επειδή είδα ότι είναι demo, μήπως γνωρίζετε πόσο είναι το χρονικό διάστημα που θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε δοκιμαστικά?
  4. Γεια σας. Εργάζομαι σε δήμο της Αττικής και δέχομαι πολλές κλήσεις και αιτήματα από δημότες για τροποποιήσεις, παρεμβάσεις και καταγγελίες σε κοινόχρηστους χώρους. θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πέρα του n. 1080/80 και του κτιριοδομικού κανονισμού του 1989, υπάρχει κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο, νόμος ή εγκύκλιος που να αναφέρεται σχετικά με παρεμβάσεις τροποποιήσεις σε πεζοδρόμια, όπως: κολωνάκια σταθερά ή κινητά σε πεζοδρόμια, αλλαγή χρήσης πρασιάς σε χώρο στάθμευσης, τοποθέτηση ζαρντινιέρων, κτλ. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.