Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαιρη Κοτσικωνα

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. γιατι ξερετε στην πραξη ποιοτητα εργασιας , ενω στις πλατφορμες μπορει να ειναι και μουφα. Δεν πιστευω να μπαινουν εδω bots Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Καλημερα , θελω να χτισω αμεσα ενα wc με τουβλα σε διαμερισματοποιηση (με αδεια) , να κλεισω κατι παραθυρα και κατι αλλα ψιλα. Επισης να σοβατισω αυτα και οτι αλλα πρεπει απο γκρεμισματα . ***δεν βρισκω , ειμαι απο επαρχια , Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  3. Αν θελεις να βγάλεις πλακακι επειδή ράγισε , ποια γυψοσανιδα ειναι καλυτερη ?
  4. Αν θελω να βγάλω πλακακι επειδή ράγισε , ποια γυψοσανιδα ειναι καλυτερη?
  5. σχετικα με επιδιορθωση σε πλακακι , ποια προτεινετε. Μου ειπαν οτι η απλη ανθυγρη δεν αντεχει αν σπασει πλακακι
  6. εννοειτε μπλε τσιμεντοσανιδα? Πως λεγεται? Σχετικα με βιδες τι γνωμη εχετε
  7. Καλησπερα στο φορουμ . Φτιαχνω νεο μπανιο απο γυψοσανιδες και εχω ακουσει πολλα. Αλλος λεει διπλη γυψοσ. ,οι εσωτερικες ανθυγρες. Αλλος μονη τσιμενοσανιδα για να αντεχει σε αντικατασταση πλακακιων σε πιθανη ζημια , με κατι επαλειψεις για εξτρα αδιαβροχοποιηση. Αλλος λεει με πολυ καλες βιδες (οχι τις μαυρες) για αντοχη στιον χρονο. Ποια ειναι η πιο σωστη λυση για καλη δουλεια?
  8. Καλημερα, κατεχω ενα ακινητο σρο οποιο θελω ο μηχανικος μου να εκδοσει αδεια για διοαμερισματοποιηση. Τωρα μολις εγινε συνενωση επικαρπιας με ψιλη κυριοτητα λογω θανατου του επικαρπωτη (ετσι λεει το συμβολαιο) οποτε εχω το 100% κυριοτητας. Χρειαζεται καποια συμβολαιογραφικη πραξη στα χαρτια για την εκδοση της αδειας ή γινεται και χωρις αυτο?
  9. οκ Ειδα τον οδηγο , λέει για εμπράγματο -ψιλη κυριότητα που υπήρχε την 31-12-20 ,εγω δήλωνα τετοια την 31-12-20 , απλως τώρα πήρα και την επικαρπία.Αρα δικαιούμαι ή κάνω λάθος?
  10. Υπάρχει νέα πληροφόρηση? Αφου δεν εχει βγεί ο φετινός οδηγός ακόμα
  11. ναι , κύτα και στη σελ 53 του παρακάτω "Σε περίπτωση πρόσφατης απόκτησης ακινήτου (απόκτηση για πρώτη φορά εμπράγματου δικαιώματος επί του ακινήτου μετά τις 31/12/2019 και μόνον για την πλήρη κυριότητα ή την επικαρπία) θα πρέπει να έχει προηγηθεί η καταχώρηση/τροποποίηση των στοιχείων στο Ε9 και μετά να προχωρήσει ο ενδιαφερόμενος στην υποβολή αίτησης......" http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/20201116_Odhgos_Efarmogis_Exoikonomo__Aytonomo.pdf
  12. Αν διαβάσεις συζητάνε τον τρόπο που μπαίνει , και στη σελ 5 η olga λέει πως είχε βάλει η ίδια μια περίπτωση
  13. το διάβασα στο παρακάτω thread του φόρουμ σελ.4 και 5 Τι εννοείς "Εφόσν περάσει και η προθεσμία διατήρησης των επεμβάσεων " Δεν προκειται με τον διαχωρισμό να χαλάσω τιποτα από την αναβάθμιση , αλλαγή διαρύθμισης και μια γυψοσανίδα -χώρισμα θα γινει @pavlos33 Δεν με αφήνει να κάνω edit τους τόνους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.