Μετάβαση στο περιεχόμενο

smyridak

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

smyridak's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε η αν έχετε δεν ξέρω πως διατυπώνεται συμφωνητικό η δήλωση αυτεπιστασίας. Που μπορώ να το βρω?
  2. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να προσθέσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την χθεσινή μου ανακοίνωση μήπως και γνωρίζει κάποιος από εσάς για τον υπολογισμό των θέσεων στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη σε εμπορικούς χώρους η γραφειακούς. Αν γνωρίζεται σε ποιο ΦΕΚ μπορώ να βρω πληροφορίες γιατί γνωρίζω ότι στην Αθήνα ισχύει 1:50 στη θεσσαλονίκη αλλάζει ο υπολογισμός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. ξέρει κανένας πως υπολογίζονται οι θέσεις στάθμευσης στη Θεσσαλονίκη σε εμπορικούς χώρους η γραφειακούς. Ευχαριστώ. EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.
  4. Συγνωμη για τα κεφαλαια ηταν λογω κεκτημενης ταχυτητας. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, οσο για την ερωτηση σου ειναι για τον ελεγκτη αρχιτεκτονικων. Τα διαταγματα που μου εστειλες δυστυχως δεν βοηθησαν αρκετα. Θα προσπαθησω να συνταξω μια Τεχνικη εκθεση και αμα περασει στη πολεοδομια θα την ανεβασω.
  5. Καλημερα σε ολους. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας για μια τεχνικη εκθεση ικριωματων(σκαλωσιες). Αν καποιος εχει καποιο υποδειγμα θα το εκτιμουσα πολυ. Thanks
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.