Μετάβαση στο περιεχόμενο

mantech

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mantech's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μάλλον δεν εγινα κατανοητός, εγω αυτό που ρωτάω είναι από την στιγμή που έχω πράξη ακύρωσης από τον Νομάρχη με ποιό διακαίωμα έρχεται η Πολεοδομία μετά από 30 χρόνια και έχει απαιτήσεις (προφορικές). Επίσης θεωρώ ότι σε ένα forum μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις και απόψεις όποιος θέλει και ας μην είναι σχετικός με τον χώρο.
  2. Καλησπέρα σε όλους, ειμαι ιδιώτης και εχω ένα πρόβλημα με προσκύρωση του οικοπέδου με μία πράξη του 1977 κατά της οποίας εγινε ένσταση την συγκεκριμένη εποχή απο τους ιδιοκτήτες και η οποία έγινε αποδεκτή από τον Νομάρχη και κρίθηκε άκυρη. Κατέθεσα και εγώ πρίν 4 μηνες αίτηση για άδεια ανέργεσης νέου ορόφου σε υφιστάμενο κτίριο με άδειες από 1968 και έρχεται σήμερα η Πολεοδομία του Δήμου και λεει ότι το οικόπεδο βρίσκεται μέσα στην συγκεκριμένη πράξη και θα πρεπει να διευθετηθεί, χωρίς παραυτά να δηλώνουν τι πρέπει να γίνει. Ο μηχανικός που μίλησε δήλωσε ότι ή το αφήνουμε στην Πολεοδομία να το κάνει η οποία ζητάει του κόσμου τα χαρτιά τα οποία θα πρεπει να προσκομίσω και βέβαια σε χρόνο αόριστο (πάει η επιδότηση απο ΟΕΚ)ή το αναλαμβάνει ιδιώτης τοπογράφος να καταθέσει φάκελο με κόστος 4000!!.Θεωρώ ότι κάποιος από εσάς που είστε επαγγελματίες του χώρου θα έχει πέσει σε κάποια ανάλογη υπόθεση και θα μπορούσε να βοηθήσει. Επίσης δεν γνωρίζω εάν το post είναι στον σωστό χώρο, θεώρησα ότι θα επρεπε να μπεί εδω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.