Μετάβαση στο περιεχόμενο

chioioan

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Skype
    chioioan

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Ενδιαφέροντα
    Γυμναστική, ποδόσφαιρο
  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

chioioan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει κάνει φυσικό αέριο παρακαλώ? Μια γνώμη ίσως? Η γνώση είναι για να μεταδίδεται έτσι θα γίνουμε καλύτεροι όλοι!
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι Έχω μια απορία που αφορά τη μελέτη φυσικού αερίου. Γενικότερα στον κανονισμό αλλά και σε πρότυπες μελέτες δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για τα κριτήρια επιλογής της πίεσης σχεδιασμού. Στον κανονισμό δίδονται τα ανώτατα όρια πίεσης λειτουργίας για οικιακή χρήση (έως 25mbar) και για κεντρική θέρμανση (έως 100 mbar) ok αλλά αυτό δεν είναι πάντα κανόνας και εν πάση περιπτώση πως βγαίνει η εκλογή της πίεσης μετά το μετρητή με σκοπό φυσικά στη συνέχεια να τηρούνται οι περιορισμοί της ταχύτητας και της πτώσης πίεσης? α)Με βάση την παροχή που απαιτούν οι συσκευές (π.χ πάνω απο 30 m3/h ανεβαίνω στα 100mbar) ? β)Με βάση την ονομαστική τιμή πίεσης σύνδεσης των συσκευών και εφόσον είναι παραπάνω απο μία πάιρνω την τιμή της μεγαλύτερης? γ)Η εκλογή γίνεται απο την ΕΠΑ οπότε μετα την τοποθέτηση του μετρητή λαμβάνω ως πίεση σχεδιασμού την πίεση εξόδου του μετρητή?
  3. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου, ρωτάω γιατί πάνω στην αναζήτηση εργασίας κατάλαβα οτι όσον αφορά τους μηχανολόγους ο κλάδος των μελετών κτιριακού τομέα που με ενδιέφερε (καθώς είχα κάνει ένα ξεκίνημα εκεί) έχει πέσει παρα πολύ και ύστερα απο πολλές αποστολές βιογραφικών οι μόνες προτάσεις που είχα για δουλειά ήταν απο εταιρίες φωτοβολταικών ως πωλητής. Από την εταιρεία μου είπαν οτι ο κλάδος δουλεύει και οτι οι τράπεζες θα δίνουν δάνεια πολύ πιο εύκολα απο εδώ και πέρα. Απλώς σκέφτομαι αν λόγω της πλειάδας εταιρειών και πωλητών είναι εύκολο για κάποιον νέο στον χώρο να βρεί πελατεία και να κερδίζει κάποια σταθερά έστω και λίγα χρήματα το μήνα.
  4. Καλησπέρα είμαι νέος Ενεργειακός Μηχανολόγος Τ.Ε και θα ήθελα να ακούσω απόψεις συναδέλφων που έχουν ασχοληθεί με τον χώρο των πωλήσεων φωτοβολταικών ως εξωτερικοί συνεργάτες κάποιας εταιρείας για το αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος νέος στον χώρο όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές αλλά και τις γνώσεις που μπορεί να αποκομήσει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.