Μετάβαση στο περιεχόμενο

Orestes Kolokouris

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ! Όπως είπα και προηγουμένΩς δεν θα ενοχλήσω άλλο.
  2. Η συσταση προβλέπει το δικαίωμα επέκτασης καθ υψος "αν επιτραπεί" σε 2 διαμερισματα απο τα 6. Και παλι όσο δεν εχει κτιστει δεν εχω προσβαση στην ταρατσα, δεν ειναι κοινοχρηστη ταρατσα δηλαδη; και παλι αν κτιστει τελικα η ταρατσα που θα δημιουργηθει δεν θα ειναι κοινοχρηστη. Αν έχουν δικιο να μην προχωρησω δηλ. καθολου, να μην μπαινουν στον κοπο, αλλα μου φαινεται περιεργο να μην εχω δικαιωμα σε ταρατσα όσο είναι τετοια και δεν μπαίνει οροφος. (το ποσοστο συνιδιοκτησιας ειναι 1/8, 125/00). Τελευταία ερώτηση αν επιτρέπεται, δεν θα καταχραστω το χρόνο σας. Ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον!
  3. Ευχαριστώ πολύ! Προφανώς και κανένας δεν παίρνει στα σοβαρα τι λένε. Απλά ήθελα να διευκρινύσω αν η πλειοψηφία των συνιδιοκτητών μπορεί με κάποιο νομικό τρόπο να με αποκλείσει από την ταράτσα. Η "πολυκατοικία" δεν έχει κανονισμό, όμως δεν γνωρίζω τι προβλέπει η σύσταση, πέραν ότι το ποσοστό συνιδιοκτησίας μου είναι το 1/6 όπως και των υπολοίπων 5 διαμερισμάτων. Και πάλι ευχαριστώ.
  4. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Πριν 2 χρονια αγόρασα διαμέρισμα σε μικρή πολυκατοικία 3 ορόφων (6 διαμερίσματα). Σύμφωνα με τα συμβόλαια είμαι συνιδικτήτης κατά το 1/6 προφανώς σε περιοχή με συντελεστή δόμησης 1,4 σε περιοχή με μεγάλη κλίση εδάφους. Η πολυκατοικία είναι οικογενειακή και έχει 2 διαμερίσματα ανά όροφο. Έτσι οι 2 συνιδιοκτήτες είναι ξαδέλφια και έχουν από 2 διαμερίσματα ο καθένας από κληρονομιά ενώ ο καθένας πούλησε από έναν όροφο. Βρίσκομαι στον κάτω όροφο. Ο ιδιοκτήτης των 2 απο πάνω ορόφων έχει κατασκευάσει διαμέρισμα 30τμ με σκεπή, στο ένα μισό της ταράτσας προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των ξαδέλφων του τότε που ολόκληρη η πολυκατοικία άνηκε στην οικογένεια, το οποίο δεν χρησιμοποιούσε ως τώρα και πλέον το ανακαινίζει και το νοικιάζει, Η ταράτσα έχει πολύ ωραία θέα και όλοι οι συνιδιοκοτήτες την χρησιμοποιούμε περιστασιακά. Πρόσφατα όμως οι παλιοι συνιδιοκτήτες ήρθαν να μου πουν ότι τώρα που νοικιάστηκε δεν θα μπορώ να πηγαίνω, και ότι πήγαινα ως τώρα χαριστικά. Επιπλέον μου αρνήθηκαν το δικαίωμα να εγκαταστήσω θερμοσίφωνα. Κατα πόσον νομιμοποιούνται να το κάνουν; Ακόμα και με την κατασκευή δώματος οι συνιδιοκτήτες δεν έχουν το κοινόκτιτο και κοινόχρηστο της ταράτσας δεδομένου δε ότι με αυτό τον τρόπο εγώ δεν θα έχω καθόλου ταράτσα ούτε καν πάνω από το νέο δώμα αφού είναι με σκεπή και δεν υπάρχει πρόσβαση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.