Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ78

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ78

  1. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη, Έχω κάνει λήψη ενός έγγραφου που είχες αναρτήσει, που αφορούσε οδηγίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης προς το συμβολαιογραφικό σύλλογο του Εφετείου Θεσσαλονίκης, το οποίο ήταν κατατοπιστικό και μου έλυσε οποιαδήποτε απορία είχα σχετικά με την συμβολαιογραφική πράξη. Το πρόβλημα όμως παραμένει. Πως νομιμοποιείται μια αυθαίρετη θέση σταθμέυσης με τον Ν.4495/20? Ευχαριστώ πολυ
  2. Καλημέρα. Θα ήθελα να κάνω μια σχετική ερώτηση με το θέμα. Η άδεια οικοδομής είναι το 1978. Τότε, δεν προβλέπονταν υπαίθριες θέσεις στάθμευσης. Έχει δημιουργηθεί υπαίθρια θέση στο προκήπιο με διαστάσεις μικρότερες από το 10% της κάλυψης (άρθρο 108, παρ. 2α, Ν.4759/2020). Θέλω να νομιμοποιήσω την θέση με τον Ν.4495/2017 αλλά δεν ξέρω που να το εντάξω. Δεν πρόκειται για χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης των λοιπών παραβάσεων (άρθρο 100, παρ. 9, Ν.4495/2017) όπως προαναφέρθηκε καθώς όπως αντιλαμβάνομαι το άρθρο αυτό αναφέρεται σε διαφορετική τοποθέτηση στο οικόπεδο εγκεκριμένων, από την πολεοδομία, θέσεων στάθμευσης. Εχω συμπεριλάβει την πλακόστρωση και την γκαραζόπορτα στο αναλυτικό υπολογισμό αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν νομιμοποιεί την θέση στάθμευσης. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με διαφωτίσει ή και να με διορθώσει καθώς είμαι νέος μηχανικός σχετικά με τον τομέα της τακτοποίησης των αυθαιρέτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.