Μετάβαση στο περιεχόμενο

makinen

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

makinen's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Υπαρχει στη βιβλιοθηκη των Χημικων Μηχανικων... Μπορει να το δανειστει οποιοσδηποτε φοιτητης, γιατι εχω ακομα φιλους που σπουδαζουν..?
  2. Κ πως μπορω να το δανειστω...?? Δεν ειμαι πλεον φοιτητης του ΑΠΘ ουτε μελος του ΤΕΕ...
  3. aiche σε ευχαριστω για τις συγκεκριμενες προτασεις σου...μαλλον ξερεις καλυτερα κ απο μενα τι πρεπει να διαβασω..σε ευχαριστω πολυ... ξερετε αν μπορω να βρω αυτα τα δυο τελευταια βιβλια καπου...νετ ή βιβλιοθηκη..?
  4. @coolbaby82 Οπως εγραψα και πιο πανω φοιτητες περσυνοι του κλαδου μου, μου ειπαν να διαβασω μονος μου αυτο το θεμα γιατι εκει το θεωρουν δεδομενο οτι το ξερουμε και δεν τα διδασκουν/αναλυουν. Μου εδωσαν δλδ την συμβουλη να ανοιξω τωρα κανενα βιβλιο για να μην μου μπει το αυγο οταν ερθει η ωρα της εργασιας πχ.... Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας... Αν εχετε και καποιο λινκ για τα παραπανω βιβλια θα σας ευγνωμονουσα!!!
  5. Δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθω με αντιδραστηρες... Αυτο το βιβλιο που ειπες για τις βασικες γνωσεις μου φαινεται πως ειναι αυτο που χρειαζομαι... Υπαρχει καπου "ευκολα"..?
  6. Οχι... Παλαιοτεροι φοιτητες του μαστερ με προειδοποιησαν να ανοιξω κανενα βιβλιο χημικης κινητικης γιατι αλλιως θα τα βρω αρκετα σκουρα... Τα των Η/Μ τα ξερω ...και τα των φωτοβολταικων...εκανα μια πρακτικη σε μια εταιρια κιολας...
  7. Yποθετω οτι αυτα που χρειαζονται ειναι καποια πραγματα χημειας για τις αντιδρασεις στα φωτοβολταικα, τη βιομαζα κ τετοια...Υποθετουν οτι εχουμε γνωσεις χημικης κινητικης ενω εμεις δεν εχουμε...Τετοιες γνωσεις μαλλον χρειαζομαι...Δεν ξερω ποσο βασικες ή εκτεταμενες ειναι.. Εργοτελη σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!
  8. Καλησπερα σε ολους. Ειμαι Η/Μ και συντομα θα παω στο Delft για μεταπτυχιακο. Το περιεχομενο του ειναι οι τεχνολογιες ΑΠΕ. Φ/Β , βιομαζα κτλ κτλ. Χρειαζομαι το καλυτερο/ευκολοδιαβαστο βιβλιο χημικης κινητικης καθως αποτελει βασικο πεδιο γνωσης για το πρωτο ετος. Ολες οι προτασεις και συμβουλες σας ειναι φυσικα ευπροσδεκτες..!!!
  9. Ωραια ευχαριστω για αυτη τη διευκρινηση ... Αλλα μπορειτε αν θελετε να δωσετε και καποιες αλλες γνωμες μεχρι να βγαλω μια ακρη με τα αρθρα...!!
  10. Που ειναι αυτοι οι παραγοντες που αναφερεις (τους οποιους δεν κατεχω κιολας)....???
  11. Συγνωμη iosif αλλα δεν απαντησες...Ειπες οτι γνωριζεις μονο για UK και παλι δεν ειπες ονοματα ιδρυματων... Εκτος αν δεν ειδα κατι οποτε αν μπορεις δειξτο μου..
  12. Εχει κανεις υποψη ποια ειναι τα καλυτερα πολυτεχνεια στην ευρωπη γενικα (και στις ανανεωσημες αν γνωριζει)...??
  13. (παιδια αγορακι ειμαι) @ kliotsos Καλησπερα, Αυτο που εβαλες το εχω δει...περιλαμβανεται στο nordic master... ειναι κατι σαν το http://www.master.eurec.be/ ...Και το εχω στα υποψην μου.. Δλδ ειναι ενα απο αυτα που θα στειλω αιτηση... @iosif76 Δεν καταλαβα τι κανει το Hobsons αλλα θα προσπαθησω να το δω... Μεχρι στιγμης ακουσα λογια για DTU & KTH.... Για ολλανδια και Delft ή Εindhoven δεν υπαρχει καποιος..??Στις καταταξεις τα εχω δει απο τα πολυ καλα πανεπιστημια!!! Επισης θα ηθελα βασικες συμβουλες για το πως και τι να ρωτησω στα πανεπιστημια Και οποιαδηποτε πληροφορια για επιδοτησεις ή υποτροφιες Σας ευχαριστω και για ολα τα παραπανω που μου ειπατε.. Καλο βραδυ. ─────────────────────── Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.
  14. @ iosif Το μεγαλο τους κοστος αλλα και οι οχι τοσο εξελιγμενες πιστευω σε θεματα ΑΠΕ βρετανικες σπουδες με κανουν και κοιτω αλλες ευρωπαικες χωρες. πχ για ενα παρομοιο Msc θελω 5500λιρες για την αγγλια και 1600Ε για Ολλανδια... Κανω λαθος στο οτι οι βορειες χωρες ειναι πολυ πιο ανεπτυγμενες στις ΑΠΕ σε σχεση με τις αλλες..?? Επισης το Msc το θελω για να μαθω παραπανω για ΑΠΕ και για να ανοιχτουν οριζοντες εργασιας στο εξωτερικο.. @ stratoz Ναι το ειδα το θεμα ... Γενικα ψαχνω για μια επιβεβαιωση ως προς τις επιλογες μου... Ποια ειναι τα καλα πανεπιστημια για τον τομεα αυτο θελω να μαθω κυριως, και μετα οποιεσδηποτε αλλες διαδικαστικες λεπτομεριες εχετε την ευχερεια να μου δωσετε.
  15. Για το κρατος ναι δεν υφισταται αλλα σαν πανεπιστημιακη κοινοτητα δεν το αναγνωριζουμε εμεις οι ιδιοι και συνεπως και τα αλλα ιδρυματα..???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.