Μετάβαση στο περιεχόμενο

DiKa

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

DiKa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μανωλη ευχαριστω και πάλι λοιπον παραθέτω μια πληροφορία μηπως βοηθήσει κανέναν ενας τρόπος να αποδειξεις οτι λειτουργουσε ως Κ.Υ.Ε και πριν το 1985 ειναι να παρεις ενορκες καταθεσεις απο παππουδες της γειτονιάς αυτό μπορεί να χρειαστεί σε μερικους απο εμας. στην περιπτωση μου δεν νομίζω οτι απο τοτε που χτιστηκε λειτουργησε ποτε ως καφενειο, κομμωτηριο κλπ.. και κανεις δε μπορει να δωσει ενορκη καταθεση.. οποτε καταλήγω να το περάσω με τον 4014. αν εν τω μεταξύ κάποιος απο τους αναγνώστες πιστευει οτι ο 4014 ειναι πολυ κακη ιδεα ή γνωρίζει κάποια εναλλακτική.. παρακαλώ ας μου πει..θα με βοηθήσει πολύ.
  2. Manoli ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντησή σου διεκυκρινίζω κάτι όμως γιατι μάλλον δεν ήταν ξεκάθαρο ο χωρος πριν το 1985 ήταν μεν "μαγαζι" (οπως αναγραφεται και στα συμβολαια) και λειτουργουσε με ενοικιαστες τσαγκαρηδες, εμπορους κλιματιστικών κλπ αλλα ΟΧΙ ΣΑΝ Κ.Υ.Ε απλά εγω θέλω να πω οτι αφου πριν το 85 δεν υπήρχε ο διαχωρισμος ΚΥΕ κλπ, και όλα θεωρουταν ως εμπορικά καταστήματα άρα τότε ΠΡΙΝ ΤΟ 1985 ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΕ. ισχύει άραγε αυτή η υπόθεσή μου? (ή με έποιασε παραλήρημα) χίλια ευχαριστώ
  3. Πιο συγκεκριμένα γνωρίζει μήπως κάποιος πριν το ΦΕΚ 166/Δ/1987 που καθοριστηκαν οι γενικες χρησεις γης και εφαρμοστηκαν με το ΓΠΣ του 1988, τι ίσχυε για τα καταστηματα υγειονομικού ενδιαφέροντος?τοτε περιγράφονταν μήπως όλα στη γενική κατηγορία "μαγαζιά"? βοήθεια σας παρακαλώ..έχω πανικοβληθεί..
  4. Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέα μηχανικός και ασχολούμαι πρώτη φορά (και τελευταία μάλλον) με μια άδεια αλλαγής χρήσης σε Καταστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Ο χωρος ειναι 30τ.μ, θα προορίζεται για συνάθροιση max 50 άτομα και υπάρχει στο ισόγειο μιας κατοικίας με άδεια οικοδομής του 1972. Ολα αυτά στην περιοχή Μελισσιων Δήμος Πεντέλης. Καθως το οικόπεδο που βρίσκεται είναι εξ αδιαιρέτου και υπάρχει και ρυμοτομούμενο τμήμα το να βγάλω ΝΕΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ (που θα ήταν το πιο σωστό) μοιάζει μαραθώνιος. Δυο λύσεις ενναλακτικές μου πρότειναν δυο φίλοι μηχανικοί αλλά δεν ξέρω αν στέκουν: 1. να το περάσω με τον 4014 ως αυθαιρετο κλπ. 2. να αποδείξω οτι ο χωρος λειτουργουσε και πριν το 1985 ως Κ.Υ.Ε το ερωτημα μου ειναι: πριν το 1985 που καθοριστηκαν οι χρησεις γης, οτι αναφεροταν στα συμβολαια ως "μαγαζι" μπορουσε να ήταν εμπορικο καταστημα ή καταστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος? αν ισχύει αυτο θα μπορω να υποστηρίξω οτι και τότε λειτουργουσε ως ΚΥΕ οπότε δε θέλω άδεια αλλαγής χρήσης? ελπίζω να μην τα είπα μπερδεμένα, μεταφέρω συμβουλές άλλων αλλά προσωπικά χρειάζομαι τη γνώμη σας γιατι είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική πριν βάλω την υπογραφή μου στην "απλή βεβαίωση κύριας χρήσης" που μου ζητάει ο Δήμος...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.