Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gpapak

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gpapak

  1. Και ναι! Η εφαρμογή Ecohouse μόλις μεγάλωσε κατά 0.1 και έφτασε την έκδοση 1.1! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια! Σας επισυνάπτω και μερικά screenshots! Και φυσικά μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ
  2. Καλημέρα σε όλους! Είμαι τοπογράφος μηχανικός και ενδιαφέρομαι για αγορά χωροβάτη για ένα έργο οδοποιίας.. και σκέφτομαι να πάω σε ψηφιακό... Κοίταξα λίγο την αγορά και αν έψαξα καλά ο πιο συμφέρον είναι ο Leica Sprinter 50, αν και δεν έχω βρει ακόμα τιμές στους SOKIA. Ποιά είναι η γνώμη σας?
  3. Τα promo μόλις στάλθηκαν! (k_epd, alej, mastro_sim) ... αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πείτε μου γιατί μου έκανε κάτι περίεργα το net... Για να δουλέψει θα πρέπει να επιλέξεις τουλάχιστον ένα υλικό εκεί που λέω ΕΞΩ, ένα υλικό εκεί που λέω ΜΕΣΑ και ένα ενδιάμεσο υλικό. Προσοχή, όταν επιλέγουμε το υλικό να πατάμε το ΟΚ! και μετά το ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ.... πες μου πάλι.. γιατί μου φαίνεται περίεργο να μη δουλεύει....! Windows Mobile θα μπορούσα να το κάνω... το ανδροϊδές δυστυχώς δεν ξέρω να το προγραμματίζω... τώρα..για να γίνει το ΤΟΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ πλήρης εφαρμογή... δε ξέρω αν είναι εφικτό.. αλλά θα ρίξω μια ματιά τι κάνει το πρόγραμμα και θα επανέλθω!
  4. Γειά σε όλους! Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μια εφαρμογή για το Iphone που πιστεύω θα σας φανεί χρήσιμη. Την EcoHouse! Η εφαρμογή αποτελεί μια προσπάθεια διευκόλυνσης των επιθεωρητών ενέργειας και όχι μόνο! Λίγα λόγια για την εφαρμογή: Ο έλεγχος της θερμομονωτικής επάρκειας του κτηρίου αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ενεργειακής μελέτης. Για να υπολογιστούν οι ανταλλαγές θερμότητας του κτηρίου μέσω αγωγιμότητας και συναγωγής θα πρέπει να υπολογιστεί ο συντελεστής θερμοπερατότητας του κάθε δομικού στοιχείου. Η εφαρμογή αυτή διευκολύνει τη διαδικασία αφού ο μελετητής πλέον δε χρειάζεται να έχει μαζί του συνέχεια τους πίνακες, μιας και πλέον στο Iphone και Ipad ο υπολογισμός γίνεται αυτόματα, καθώς η εφαρμογή περιλαμβάνει βάση δεδομένων με όλα τα υλικά που δίνει ο Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τομέα (Κ.Εν.Α.Κ.) στις Τεχνικές Οδηγίες του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ο.Τ.Ε.Ε.). Είσαι ενεργειακός επιθεωρητής, μηχανικός που ασχολείται με την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, ή απλά σε ενδιαφέρει να έχεις ένα συμφέρον σπίτι? Η εφαρμογή αυτή έφτασε για να σου λύσει τα χέρια! Υπολόγισε γρήγορα και εύκολα το συντελεστή θερμοπερατότητας ενός κατακόρυφου ή οριζόντιου αδιαφανούς δομικού στοιχείου σύμφωνα με τις επίσημες τιμές που δίνει ο Κ.Εν.Α.Κ σύμφωνα με την τεχνική οδηγία 20701 - 2/2010 Βάλε τα υλικά του τοίχου, το πάχος τους και υπολόγισε άμεσα την ποιότητα της μόνωσης του τοίχου σου. Τρία screen shots της εφαρμογής! Περισσότερες πληροφορίες στο ecohouse.gpapak.com Οι πρώτοι 3 που θα το ζητήσουν θα λάβουν promo code! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.