Καλημέρα σε όλους,
Εν συντομία για να μη μακρυγορώ, οικοδομή τελευταιός όροφος κεκλυμένη κεραμοσκεπή , κατασκευή 1992 αν θυμάμαι καλά γράφει η άδεια.
Στο σημείο της καμινάδας άρχισε να "γλύφει" στο τοίχο νερά ( προυπόθεση ο τελευταίος όροφος είναι studio και δεν έχει τζάκι) το τζάκι είναι από τον 3ο και 2ο όροφο απλά το σημέιο που πέρναει , είναι μέσα από τον 4ο όπως καταλαβαίνετε (τελευταίος όροφος).
Στο σημείο της καμινάδας στο τοίχο άρχισε να γλύφει, ανέβηκα στην στέγη υποψιάστηκα ότι στην καμινάδα θα έχει κάποια ζημειά ο τοίχος έριξα σπρέι διάφανο αδιαβροχοποίησης (πριν 2 εβδομάδες) αλλα μάταια. Γλύφει και μπαίνει από το ίδιο σημείο.
Οπότε λέμε να κάνουμε στα 30~ χρόνια ύπαρξης της οικοδομής μια ανακατασκευή .Ήρθε εταιρία (δεν μας άρεσε καθόλου η συμπεριφορά),μας είπε εξαιρετική κατάσταση των κεραμμυδιών κτλ κτλ κτλ. και το κόστος βγαίνει 3500€ (*τα υλικά μόνο αν τα πάρω600€ βγάιονυν με ΦΠΑ σε κατάστημα) χωρίς ΦΠΑ, μας έστειλαν προσφορά. Αλλά, στην προσφορά δεν γράφει πουθενά για προσωρική άδεια ή οτιδήποτε έχει σ΄χεση με άδεια.
Έμαθα από μηχανικό ότι θέλει άδεια αλλίως σε καταγγελία πας αυτόφορο .
Οπότε θα ψάξω να βρώ άλλη εταιρία, κάπιον που να δίνει εγγύηση για την κατασκευή που θα κάνει.
Η ερώτηση μου είναι η εξής , τελικά για 24 τ.μ σκεπή θέλει ή δεν θέλει άδεια ,και ποιος το αναλαμβάνει να την εκδόσει ; Πρέπει να το τρέξω εγώ;
Ευχαριστώ.