Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria_cheng

Members
 • Περιεχόμενα

  4
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά maria_cheng

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη
 1. καλησπέρα. μελετάμε κυρίως την σκληρότητα του χάλυβα τόσο στην περιοχή της συγκόλλησης όσο και στην ευρύτερη και πώς αυτή επηρεάζεται από θερμικές κατεργασίες. αυτό πιστεύω είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αντοχή. θα μελετήσουμε επίσης και την αντοχή σε εφελκυσμό ορισμένων δοκιμίων. αν πιστευεις οτι η εργασία σου θα ήταν χρήσιμη θα ήθελα να μου την στείλεις. ευχαριστώ πολύ.
 2. Καλημέρα, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και καινούρια στο Forum. Το αντικείμενο της διπλωματικής μου είναι η μελέτη συγκόλλησης χαμηλά ανθρακούχου χάλυβα και η θερμική κατεργασία της. Θα ήθελα να μου προτείνετε περιοδικά τα οποία να έχουν σχετικές αναφορές για το συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ πολύ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, acnt
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.