Μετάβαση στο περιεχόμενο

TRIPOLH1966

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

TRIPOLH1966's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά ο mred-akias έγραψε φοβερά. Εμείς τι κανουμε ? Μετά το ΠΑΣΧΑ που θαμαι σε φόρμα θα κλάψουμε απο το ...γέλιο Μέχρι τότε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους μας.
  2. Για ρίξε μια ματιά από που μέχρι που ,πρέπει να μετρήσεις το 1,50 μ.(τελική στάθμη υπογείου ή οροφή υπογείου
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι SIRADRAD και jbosdas για να σας επαναφέρω στο θέμα: Έμπειρος μηχανικός , φακίρης ή μπαλαρίνα πρέπει να βρώ τη λύση. Οι Η/Υ χώροι σαφώς και σεν έχουν δουλειά με το υπόγειο αλλά το χρησιμοποίησα επειδη το "δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το 20%... " δεν σημαίνει "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να υπερβαίνουν το 20%..." , μήπως -λέω μήπως- και το "Ο χώρος του υπογείου δεν επιτρέπεται να εξέχει το περίγραμμα του ισογείου του κτιρίου" δεν σημαίνει κατ' αντιστοιχία οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;;;. Καμμία διάθεση να παίξω με τις λέξεις αλλά μετά την πρότασή σου jbosdas να συνεργαστώ με έμπειρους-όχι έμπειρο- μηχανικούς κατέληξα ότι οι απόψεις δε συγκλίνουν. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.Θα τα ξαναπούμε .SIRADRAD ωραίο break.
  4. Σ' έυχαριστώ πολύ jbosdas αλλά: 1.η παρ.11 αρθ.2 του Π.Δ.85 αναφέρει "δεν επιτρέπεται να εξέχει του περιγράμματοςτου ισογείου". 2.Το άρθρο 7.Ββ αναφέρει ότι δεν προσμετράται στο σ.δ. "ένας υπόγειος όροφος επιφανείας ίσης με εκείνηςπου καταλαμβάνει το κτίριο..." 3.Το άρθρο 11 παρ 2 αναφέρει "από το ανωτέρω ποσοστό -40%- οι Η/Υ χώροι δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το 20% του σ.δ.". Εδώ προσθέτω ότι δεν επιτρεπεται να το υπερβαίνουν αλλά αν το υπερβούν προσμετρούνται στο σ.δ.(γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τμήμα του υπογείου που είναι εκτός περιγράμματος -αυτά τα δεν επιτρέπεται είναι κάπως ... Τέλος δεν μπορώ να ζητήσω άδεια οικοδομής μόνο για υπόγειο ( με προδιαγραφές υπογείου) χωρίς να υπάρχει ισόγειος όροφος εφόσον το υπόγειο εξ΄ορισμού αποτελεί όροφο??? Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Συνάδελφοι Καλησπέρα. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας στο εξής:Υπόγειο εκτος περιγράμματος ισογείου , στην εκτός σχεδίου, μετρά ή όχι στο σ.δ.; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Έγγραφο 80208/7.4.2000 εφαρμογή διατάξεων του αρθρ.7- επιφάνειες κλιμακοστασίων ¨..."υπολογίζεται μόνο η επιφάνεια του αριθμού των κλιμάκων που κατασκευάζονται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.