Μετάβαση στο περιεχόμενο

d28xr

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

d28xr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για τις συμβουλες.Θα ηθελα επισης να ρωτησω το εξης :Επειδη με το να μετακινησω την μια πλευρα της θεμελιωσης ( κατασκευαζοντας νεα πεδιλοδοκο στην σωστη θεση) καποιες κολωνες του μεταλλικου κτιριου στην νεα πεδιλοδοκο ( 5 απο τις 10 βασικες, οι οποιες με τις 10 αντιδιαμετρικες τους συνιστουν τα ζευκτα του κτιριου) ΄'πέφτουν'' πανω στις υπαρχουσες εσωτερικες πεδιλοδοκους, τι θα μπορουσα να κανω όσον αφορα τα αγκυρια των μεταλ. στυλων αυτων? Αν αλλαξω την διαταξη τους σε αυτες τις 5 κολωνες ώστε να μην χρειστει να χαλασω τα υφισταμενα μπετα των δοκων , τι αλλαζει στην στατικοτητα του κτιριου? Ευχαριστω προκαταβολικα
  2. ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΜΕ ΠΕΔΙΛΟΔΟΚΟΥΣ (ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΗ ΚΑΤΟΨΗ 50,00 Χ 26,00 Μ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΠΕΔΙΛΟΔΟΚΟΥΣ ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΤΙ ΠΙΘΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΝ ''ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ'' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ (ΠΕΡΙΠΟΥ 10 Μ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ 26 Μ) ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΠΕΔΙΛΟΔΟΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΡΗΤΙΝΗ ΚΤΛ. ? ''ΔΟΥΛΕΥΕΙ'' ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ Η' ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ? ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΚΤΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.