Μετάβαση στο περιεχόμενο

mavrogialouros

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Contact Methods

  • Website
    http://www.agora-zw.gr/

Profile Information

  • Τοποθεσία
    athens

mavrogialouros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όπως σας είχα αναφέρει και παλιότερα συνεργάζομαι με ένα πολύ καλό μου φίλο που δουλεύει σε μια εμπορική ιστοσελίδα το http://www.agora-zw.gr Οι άνθρωποι στην ιστοσελίδα αυτοί είναι απίστευτοι. Εκτός του ότι καταχωρούν δωρεάν τις αγγελίες μου με φωτογραφίες και video που τους δίνω ο ίδιος, τώρα τελευταία μου φτιάχνουν video όταν τους στέλνω πάνω από 20 φωτογραφίες ενός ακινήτου. Η ιστοσελίδα έχει απευθείας καρτέλα με τα ακίνητα Ελλάδος. http://www.agora-zw.gr/index.php?welcome/homes Πηρά το θέρος να αναφέρω τα παραπάνω γιατί πρέπει να επιβραβεύουμε τις καλές προσπάθειες.
  2. Έχω ένα πολύ καλό μου φίλο που εδώ και τέσσερις μήνες μου είπε ότι δουλεύει για μια ιστοσελίδα και με εξέπληξε με τις παροχές που δίνει σε κατασκευαστές και σε πολ. Μηχανικούς που κατασκευάζουν και πουλούν. Η φιλοσοφία τους είναι να καταχωρούν ακίνητα και γενικότερα εργασίες, με φωτογραφίες και video από το αρχείο που κρατά ο καθένας. Το υλικό καταχωρείτε με όποιο πλήθος φωτογραφιών και αν δοθεί και με όσα video και αν δοθούν χωρίς καμία χρέωση. Αφού λοιπόν του έδωσα το υλικό από κάποια σπίτια που έχω για πώληση μου άνοιξε και μια καρτέλα με την επωνυμία της επιχείρησης και όλες τις δραστηριότητες με φωτογραφίες και video σε ξεχωριστή ενότητα που περιλαμβάνει επαγγελματίες γενικότερα. Πήρα λοιπόν το θάρρος και σας κάνω γνωστή την ιστοσελίδα γιατί πιστεύω πως πάντα πρέπει να βρίσκουμε καινούργιες προωθητικές ενέργειες για τις επιχειρήσεις μας. Η ιστοσελίδα είναι : www.agora-zw.gr Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. acnt
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.