Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γεωργιος Κ.

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Το οικόπεδο αγοράστηκε το 1990. Υ.Δ απο τους έτερους ιδιοκτητες είναι δύσκολο να έχουμε,καθώς μιλάμε για έναν μεγάλο αριθμό κληρονόμων.
  2. Καλημέρα. Είναι εκτός σχεδίου.Σε περιοχή που ορίζεται ως πολεοδομικό κέντρο με βάση τη χρήση γης.
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κατ αρχάς. Το οικόπεδο είναι εκτός σχεδίου.Τα οικήματα θα είναι λίγων τετραγωνικών.30-40τμ στο σύνολο. Ο μηχανικός μου είναι υπερ της συνεννόησης με τους έτερους ιδιοκτήτες,πράγμα αδύνατο. Άλλοι μηχανικοί που έχω συμβουλευτεί μου έχουν πει να προχωρήσω άφοβα και άλλοι το ίδιο με τον μηχανικό μου.Ούτε η αρμόδια πολεοδομία μας έδωσε σαφή απάντηση. Σε κάθε περίπτωση,ευχαριστώ και πάλι.
  4. Το οικόπεδο αγοράστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90 και το 2001 έγινε γονική παροχή ψιλης κυριότητας κάθετης ιδιοκτησίας απο τους γονείς προς τον γιο. Συμφωνίες/απαγορεύσεις δεν προβλέπονται στο αρχικό συμβόλαιο. Με βάση τη χρήση γης του συγκεκριμένου οικοπέδου,επιτρέπεται η ανέγερση αθλητικής εγκατάστασης.Γήπεδα τέννις συγκεκριμένα. *Υποθέτω οτι το σύνολο δόμησης που αναφέρθηκε παραπάνω,αφορά στα σταθερά οικήματα και οχι στα γήπεδα τέννις,καθώς μόνο ενα γηπεδο τεννις καλύπτει επιφάνεια σχεδόν 650τμ.
  5. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλημέρα σας. Να θέσω το ερώτημά μου. Σε οικόπεδο 4.200 τμ με κάθετη σύσταση η μία πλευρά έχει το 49% και η άλλη το 51% . Η πλευρά που έχει το 49% επιθυμεί την ανέγερση αθλητικής εγκατάστασης.Όπως είναι λογικό,η άδεια θα βγει επί όλου του οικοπέδου. Το ερώτημα είναι το εξης: Από τη στιγμή που η άδεια θα βγει επί του όλου ,δεσμεύει τον έτερο ιδιοκτήτη μελλοντικά ως προς τη χρήση γης στο δικό του κομμάτι; Θα μπορέσει να αλλάξει τη χρήση γης ώστε να χτίσει σπίτι επι παραδείγματι; Δυνατότητα συνεννόησης μεταξύ των ιδιοκτητών δεν υπάρχει. Σας ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά. Όπως λέει και ο τίτλος,ενδιαφέρομαι για έκδοση άδειας αθλητικής εγκατάστασης σε περιοχή αμιγούς κατοικίας. Από την ενημέρωση που έχω απο την αρμόδια πολεοδομία,καθώς και απο τη δική μου έρευνα,επιτρέπεται η δημιουργία «υπαίθριας εγκατάστασης χωρις θεατές ή ως 500 θεατές,στην οποία διεξάγονται μόνο προπονήσεις»(Νόμος 2725/99-άρθρο 56Α και τροποποιήθηκε με το άρθρο 39 του νόμου 4603/2019) Αυτό που δεν έχω αποσαφηνίσει,είναι αν επιτρέπεται να δημιουργηθεί μικρό οίκημα,το οποίο θα περιλαμβάνει τουαλέτες και χώρο ως καθιστικό για την εξυπηρέτηση των αναγκών όσων βρισκονται στην εγκατάσταση. *Στα γήπεδα,θα γίνονται μονο προπονήσεις,οπως επίσης θα νοικιάζονται με την ώρα για εκμετάλλευση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.