Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maria96

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Maria96

  1. Ο όρος φθηνό και ότι θα ασχοληθεί και καλά ο δήμος με το δικό μου το σπιτι μάλλον εμπεριέχει μια δόση ειρωνίας. Ας μου απαντούσε στο θέμα που ρώτησα χωρίς χαρακτηρισμούς. Όπως ακριβώς αναφέρατε εσείς αναλυτικά χωρίς προσβολές για την οικονομική μου κατάσταση και λοιπά τον νόμο η τι θεωρείται εκτός σχεδίου. Δεν επιτέθηκα σε κανένα απαιτώ όμως σεβασμό προς όλα τα μέλη ιδιαίτερα όταν δεν γνωρίζουν κάτι και προσπαθούν να μάθουν. Να απαντάει κάνεις με επιθέσεις δεν ωφελεί δεν γεννηθηκαμε να ξέρουμε όλοι τα πάντα η ότι τα εκτός σχεδίου δεν έχουν όλα αυτά τα προνόμια. Ας έλεγε όχι δεν υπάρχει δυνατότητα.
  2. Μια ερώτηση έκανα με ευγένεια! Δεν απαίτησα από το κράτος. Ρώτησα εάν γίνεται. Απαιτώ να μου απαντάτε με τον τρόπο που μιλάω αλλιώς απλά προσπεράστε το και μην ασχοληθείτε με το θέμα. Προφανώς θα έχετε και καλύτερα πράγματα να κάνετε. Ούτε έχετε ιδέα για την οικονομική μου κατάσταση η για το πώς αποκτησα το οικόπεδο αυτό η αν έχω τα χρήματα να αγοράσω εντός σχεδίου ή αν ότι κάνω το κάνω με δάνειο. Μίλησα για επέκταση δικτύου που όπως γνωρίζω παλαιότερα έκαναν οι εκάστοτε δήμοι για την ανάπτυξη της Χ,Ψ περιοχής που ήταν οικισμος. Είναι προς όφελος των δημοτών εάν πχ περάσει γραμμή σε απομακρυσμένες περιοχές για φωταγώγηση δρόμων και λοιπά. Εάν δεν γνωρίζετε απλά προσπεράστε το. Η ευγένεια είναι θέμα παιδείας. Ούτε στα πανεπιστήμια διδάσκεται αν έχετε πάει ούτε στην καλύτερη ανώτατη σχολή.
  3. Κατάλαβα για μια ακόμα φορά δεν υπάρχει λύση από δημόσιο φορέα και πρέπει να τα βάλουμε απ' την τσέπη μας.. σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας και για το χρόνο σας.
  4. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σας έχω έναν προβληματισμό και δεν ξέρω που να απευθυνθώ ώστε να βρω μια απάντηση. Έχω ένα οικόπεδο που είναι εκτός σχεδίου αλλά γύρω γύρω έχει αλλά 5 σπίτια.Σε αυτό έχω βγάλει άδεια οικοδομής και θέλω να χτίσω αλλά δεν υπάρχει ρεύμα. Η τελευταία κολώνα της ΔΕΗ βρίσκεται στα 450 μέτρα μακριά και θα μας κοστίσει μου είπαν γύρω στα 15-18 χιλιάδες ευρώ για να μας το φέρουν στο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι δεν μένουν εκεί γύρω μόνιμα ώστε να χρειάζονται ρεύμα δεν έχουν βάλει τόσα χρόνια έχουν φωτοβολταϊκά αλλά εμείς θα μείνουμε εκεί μόνιμα και το χρειαζόμαστε. Μου είπαν ότι εάν πάω στο δήμο ως ιδιοκτήτρια οικοπέδου και κάνω κάποια αίτηση στην πολεοδομία του δήμου ότι διαθέτω οικόπεδο εκτός σχεδίου αλλά έχει σπίτια γύρω γίνεται να συμπεριλάβουν την περιοχή ως περιοχή εντός οικισμού και έτσι να βάλει ο δήμος το ρεύμα μόνος του και το νερό για τις ανάγκες όλων. Έχετε κάποια γνώση σε αυτό; Υπάρχει κάποια λύση να μας το φέρουν κοντά χωρίς να πληρώσουμε τόσα λεφτά; Δεν επιθυμώ τη λύση των φωτοβολταϊκών καθώς πρόκειται για μόνιμη κατοικία και δεν είναι μια σταθερη μονιμη λύση. Ευχαριστώ εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.