Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε αρχικά be cool. Υπάρχει επίσημη διακύρηξη για την προμήθεια όπου θα βρέις τί ακριβώς απαιτήται (προδιαγραφή). Παρατήρησε τις υφιστάμενες κονσόλες για να δείς τι ιατρικά αέρια έχουν και την σύνδεση (λήψη). Τσέκαρε τα φωτιστικά (άμεσου για ασθενή και έμεσου για φωτισμό δωματίου) Τέλος στο σύστημα κλίσης αδερφής τσέκαρε το υφιστάμενο (χειριστήριο απο κρεβάτι, ηχείο αμφίπλευρης ομιλίας - εάν υποστηρίζετε κλπ). Γενικά παραλαμβάνεις προδιαγραφή προκύρηξης εκτός εάν εσύ πρέπει να προκυρήξεις οπότε την... διότι το ζήτημα είναι πολιτικό και είσαι νέος στο νοσοκομείο. Σε αυτήν την περίπτωση ρωτάς το αφεντικό εάν ξέρει καμιά καλή εταιρία και περιμένεις κάνοντας τον χαζό και άπειρο μηχανικό να σε ενημερώσουν για τις νέες τεχνολογίες.
  2. Θέλω να στήσω στο 4Μ fine μονοκατοικία με σκεπή απο κεραμίδια. Το πρόγραμμα είναι κυρίως για τετραγωνισμένες κατασκευές. Επειδή η σκεπή είναι με κλίση ξέρει κάποιος πώς μπορώ να εισάγω τοίχους και γενικά στέγες με κλιση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.