Μετάβαση στο περιεχόμενο

tinabest

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εννοείται πως δεν θέλω σε καμία περίπτωση να προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη και σίγουρα τα 100 ευρώ που θα δώσω παραπάνω για τα εξτρα μέτρα των σωληνώσεων δεν κάνουν διαφορά...μια φορά τα δίνεις άλλωστε. Τουλάχιστον θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ελπίζω μόνο το νέο σημείο που μου πρότεινε ο υδραυλικός να μην ενοχλεί κανέναν άλλο! Και πάλι ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να τοποθετήσω ηλιακό θερμοσίφωνα στην ταράτσα της πολυκατοικίας που μένω, εννοείται πως επιτρέπεται καθώς υπάρχουν ήδη τοποθετημένοι ηλιακοί από άλλα διαμερίσματα. Το πρόβλημα είναι πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που βρίσκεται κάτω από το σημείο που θα μπει ο ηλιακός, δεν με αφήνει απειλώντας πως θα φέρει την αστυνομία. Ισχυρίζεται πως με την τοποθέτηση του ηλιακού θα πέσει το ταβάνι του καθώς έχει πολλή υγρασία και είναι σε κακή κατάσταση. Να σημειώσω ότι είχε τοποθετήσει κι άλλος στο σημείο αυτό ηλιακό και τον ανάγκασε να το μεταφέρει. Υπάρχει άλλο ένα σημείο που μπορώ να βάλω τον ηλιακό, αλλά είναι αρκετά μακριά (επιπλέον 10 μέτρα) και δεν θέλω να το επιχειρήσω καθώς ήδη βρίσκομαι μακριά σε απόσταση. Φανταστείτε ότι μένω στο δεύτερο και η πολυκατοικία είναι με έξι ορόφους! Οπότε θα μεγιστοποιήσω τις απώλειες. Το ερώτημα μου είναι αν θα πρέπει να επιμείνω, ή θα βρω τον μπελά μου; Πόσο καλύπτομαι νομικά; Μήπως πρέπει να βγάλω κάποια άδεια για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.