Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ari Stoteli

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα σε όλη την παρέα , ονομάζομαι Αρης και εργάζομαι στο χώρο της οικοδομής ως εργοδηγός σε διαμερίσματα κυρίως ανακαινίσεις . Ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια εξοχική κατοικία για μένα σε οικόπεδο που ήδη έχω όσο πιο οικονομικά γίνεται . Το σπίτι που θέλω να φτιάξω είναι ισόγειο 36 τετραγωνικά (6χ6) και μια σοφίτα 18 τετραγωνικά ( 3χ6) . Το σπίτι είναι ένα πολύ απλό σχέδιο 6χ6 με μονόρριχτη στέγη . Στο ισόγειο θέλω 1 μπάνιο 1 κουζίνα 1 τζάκι και όλο το άλλο ανοιχτό χωρίς δωμάτιο . Στην σοφίτα ένα μπάνιο και όλο το άλλο ανοιχτό . Σαν κατασκευή θέλω να είναι καλή αλλά να είναι η πιο οικονομική , ουσιαστικά δεν ζητάω κάτι δύσκολο , είμαι σε διαδικασία να δω πως με συμφέρει να το φτιάξω . Επίσης λόγο περιοχής αναφέρω οτι το εξωτερικό κομμάτι πρέπει να επενδυθεί με πέτρα . Εχω 3 επιλογές . Επιλογή 1 : μπετά τούβλα Επιλογή 2 : προκάτ ξύλινο Επιλογή 3 : πλάκα μπετού και χτίσιμο με ytong χωρίς κολώνες και στέγη με ξύλινα δοκάρια Να επισημάνω οτι θα απευθυνθώ στους μηχανικούς της εταιρίας που εργάζομαι αλλά πρώτα θα ήθελα να ακούσω κάποιες άλλες γνώμες και συμβουλές απο κάποιον που έχει χτίσει πρόσφατα και γνωρίζει τα κόστη βάση τετραγωνικών. Το σημαντικό για μένα είναι το μπάτζετ γιάτι θέλω να μου βγει οικονομικά . Σας ευχαριστώ πολύ !
  2. δεν με αφηνει να βαλω τονους δεν μου δινει την επιλογη .στις 3 τελιτσες μου εχει μονο share και report . ευχαριστω Όταν η συσκευή σου με την οποία μπαίνεις στο ίντερνετ σου «επιτρέψει» να βάζεις τόνους μας ενημερώνεις με Προσωπικό Μήνυμα να ανοίξει πάλι το θέμα σου. Έως τότε παραμένει κλειδωμένο Didonis
  3. συγνωμη αλλα μαλλον παρεξηγηθηκα . εργοδηγος σε διαμερισματα σε ανακαινισεις σε πολυκατοικιες . Θα ηθελα να ακουσω αλλες αποψεις και τι θα κανατε εσεις ? καποιες γνωμες . δεν νομιζω να ζητησα κατι περιεργο η να προσβαλα καποιον για να μου απαντησεις ετσι και στην τελικη γιατι δεν λες την αποψη σου στην ερωτηση που εκανα ? ουτε πλακα απο μπετον εχω ριξει στα διαμερισματα ουτε σστεγες με δοκαρια εχω φτιαξει στα διαμερισματα. οτι ασχολησε με κατι στην οικοδομη δεν σημαινει οτι ξερεις τα παντα . εδω μηχανικοι δεν ξερουν τα παντα με πτυχια και αυτοι ρωτανε αλλους.
  4. Καλησπέρα σε όλη την παρέα , ονομάζομαι Αρης και εργάζομαι στο χώρο της οικοδομής ως εργοδηγός σε διαμερίσματα κυρίως ανακαινίσεις . Ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια εξοχική κατοικία για μένα σε οικόπεδο που ήδη έχω όσο πιο οικονομικά γίνεται . Το σπίτι που θέλω να φτιάξω είναι ισόγειο 36 τετραγωνικά (6χ6) και μια σοφίτα 18 τετραγωνικά ( 3χ6) . Το σπίτι είναι ένα πολύ απλό σχέδιο 6χ6 με μονόρριχτη στέγη . Στο ισόγειο θέλω 1 μπάνιο 1 κουζίνα 1 τζάκι και όλο το άλλο ανοιχτό χωρίς δωμάτιο . Στην σοφίτα ένα μπάνιο και όλο το άλλο ανοιχτό . Σαν κατασκευή θέλω να είναι καλή αλλά να είναι η πιο οικονομική , ουσιαστικά δεν ζητάω κάτι δύσκολο , είμαι σε διαδικασία να δω πως με συμφέρει να το φτιάξω . Επίσης λόγο περιοχής αναφέρω οτι το εξωτερικό κομμάτι πρέπει να επενδυθεί με πέτρα . Εχω 3 επιλογές . Επιλογή 1 : μπετά τούβλα Επιλογή 2 : προκάτ ξύλινο Επιλογή 3 : πλάκα μπετού και χτίσιμο με ytong χωρίς κολώνες και στέγη με ξύλινα δοκάρια Να επισημάνω οτι θα απευθυνθώ στους μηχανικούς της εταιρίας που εργάζομαι αλλά πρώτα θα ήθελα να ακούσω κάποιες άλλες γνώμες και συμβουλές απο κάποιον που έχει χτίσει πρόσφατα και γνωρίζει τα κόστη βάση τετραγωνικών. Το σημαντικό για μένα είναι το μπάτζετ γιάτι θέλω να μου βγει οικονομικά . Σας ευχαριστώ πολύ ! Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (3 τελείες άνω δεξιά) και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.