Μετάβαση στο περιεχόμενο

godsolo

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από godsolo

  1. 23 ώρες πριν, Tyler said:

    Να πας να δώσεις. Είναι καλά και γλυτωνεις και τον καρκίνο του διυλιστηρίου. Καλή επιτυχία και να ξέρεις ότι αξίζει παρά πολύ 

    Αυτό περί ασθένειας από το διυλιστήριο,δεν μπορώ να καταλάβω ποιός σας το έχει μεταφέρει και διαιωνίζεται. Σαν υπεύθυνος σε ογκολογικά φάρμακα σε πολυεθνική φαρμακευτική (προηγούμενη επαγγελματική μου εμπειρία) η κατανομή των κρουσμάτων της ασθένειας που ανέφερες,δεν διαφέρει από τις 'καθαρές' περιοχές της Ελλάδας (π.χ Ρόδος) σε σχέση με τις ρυπογόνες περιοχές (π.χ δυτική Αττική) και μιλάω για ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού.

    • Like 1
  2. 4 λεπτά πριν, Giorgos1981 said:

    υπογράφεις συγκατάθεση περι drug testing? γιατι ούρα παίρνουν και για ουρολογικές εξετάσεις, οπως ουρολοιμώξεις κτλπ.

    Εγώ δεν είχα υπογράψει κάτι,αλλά με είχαν ενημερώσει πως η λήψη των ούρων πρέπει να γίνει μέσα στο εξεταστικό κέντρο και στην συνέχεια έμαθα τον λόγο.

  3. 1 ώρα πριν, Giorgos1981 said:

    Καλησπέρα σας παιδιά. Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Περί ιατρικών εξετάσεων. Τι περιλαμβάνουν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα; Γιατί πήρα τηλ το διαγνωστικό και μου είπαν αιματολογικές, θώρακος και καρδιογράφημα. Και να πάω νηστικός.  Εχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ για ψυχίατρους, για τεστ ναρκωτικών, για ψυχολόγους, κτλπ κτλπ. Γνωρίζει κάποιος τι εξετάσεις θα γίνουν εν τέλη; και τα τεστ υψοφοβίας και κλειστοφοβίας θα γίνουν την ίδια μερα;; Ευχαριστώ.

    Καλησπέρα παρέα με αυτά που είπες δίνεις και ούρα,ώστε να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ναρκωτικές ουσίες. Εννοείται σε βάζουν να το κάνεις εκεί και όχι να τα φέρεις από το σπίτι σου.Ψυχοτεχνικά θα περάσεις στο διυλιστήριο μετά από τα τεστ υψοφοβίας-κλειστοφοβίας.

    • Like 1
  4. 3 ώρες πριν, rantaplan said:

    Καποιος που είναι ήδη χειριστής να μας πει δυο λόγια για το πώς είναι η θέση του χειριστή;

    Καλησπέρα, δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικά,ανάλογα με το που θα σε τοποθετήσουν,έχεις και διαφορετικές αρμοδιότητες.

    • Upvote 2
  5. 1 λεπτό πριν, Manos80 said:

    Εδω γελανε και οι πετρες.. (δεν το λεω για εσενα)

    Σαν να λεμε οι επομενες δυο βδομαδες ειναι κρίσιμες🤣🤣

    Έχει δοθεί εντολή στα διαγνωστικά να κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οπότε θεωρώ ό,τι θα ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας πριν τελειώσει ο μήνας.

    • Like 2
  6. Παιδιά τυπικά είναι αυτά, άμα έφτασες στο σημείο να σε φωνάξουν τα άλλα είναι απλά, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν ανιχνεύσουν ναρκωτικές ουσίες, εκεί τελειώνει άδοξα ο κόπος σου. Οι προλήψεις θα γίνουν άμεσα ώστε να υπάρξει γρήγορη αποσυμφόρηση στους συναδέλφους(12ωρα).

    • Like 1
    • Thanks 3
  7. Καλησπέρα, από δευτέρα 11/4 ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις για τους ΧΛΝ(για του βορρά δεν κατάφερα να έχω σαφή εικόνα σε όσους ρώτησα)Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν και οι ασκήσεις υψοφοβίας - κλειστοφοβίας.Καλή επιτυχία

    • Like 1
    • Thanks 2
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.