Μετάβαση στο περιεχόμενο

godsolo

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Everything posted by godsolo

  1. Αυτό περί ασθένειας από το διυλιστήριο,δεν μπορώ να καταλάβω ποιός σας το έχει μεταφέρει και διαιωνίζεται. Σαν υπεύθυνος σε ογκολογικά φάρμακα σε πολυεθνική φαρμακευτική (προηγούμενη επαγγελματική μου εμπειρία) η κατανομή των κρουσμάτων της ασθένειας που ανέφερες,δεν διαφέρει από τις 'καθαρές' περιοχές της Ελλάδας (π.χ Ρόδος) σε σχέση με τις ρυπογόνες περιοχές (π.χ δυτική Αττική) και μιλάω για ποσοστό επί του συνολικού πληθυσμού.
  2. Εγώ δεν είχα υπογράψει κάτι,αλλά με είχαν ενημερώσει πως η λήψη των ούρων πρέπει να γίνει μέσα στο εξεταστικό κέντρο και στην συνέχεια έμαθα τον λόγο.
  3. Καλησπέρα παρέα με αυτά που είπες δίνεις και ούρα,ώστε να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ναρκωτικές ουσίες. Εννοείται σε βάζουν να το κάνεις εκεί και όχι να τα φέρεις από το σπίτι σου.Ψυχοτεχνικά θα περάσεις στο διυλιστήριο μετά από τα τεστ υψοφοβίας-κλειστοφοβίας.
  4. Καλησπέρα, δεν μπορώ να σου απαντήσω γενικά,ανάλογα με το που θα σε τοποθετήσουν,έχεις και διαφορετικές αρμοδιότητες.
  5. Έχει δοθεί εντολή στα διαγνωστικά να κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οπότε θεωρώ ό,τι θα ξεκινήσετε την εκπαίδευση σας πριν τελειώσει ο μήνας.
  6. Παιδιά τυπικά είναι αυτά, άμα έφτασες στο σημείο να σε φωνάξουν τα άλλα είναι απλά, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν ανιχνεύσουν ναρκωτικές ουσίες, εκεί τελειώνει άδοξα ο κόπος σου. Οι προλήψεις θα γίνουν άμεσα ώστε να υπάρξει γρήγορη αποσυμφόρηση στους συναδέλφους(12ωρα).
  7. Καλησπέρα, από δευτέρα 11/4 ξεκινούν οι ιατρικές εξετάσεις για τους ΧΛΝ(για του βορρά δεν κατάφερα να έχω σαφή εικόνα σε όσους ρώτησα)Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν και οι ασκήσεις υψοφοβίας - κλειστοφοβίας.Καλή επιτυχία
  8. Καλησπέρα σήμερα στάλθηκε ένα ενημερωτικό mail σε αυτούς που είναι εντός της κατάταξης πρόσληψης
  9. Καλησπέρα, όχι δεν έχω σκοπό να αστειευτώ με το συγκεκριμένο θέμα. Σας ευχαριστώ
  10. Καλησπέρα σας, σήμερα το πρωί υπογράφτηκε η λίστα με τους επιτυχόντες(81 Ελευσίνα-Ασπρόπυργο , 33 Θεσσαλονίκη)Την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθείτε για τις ιατρικές εξετάσεις.
  11. Όχι εργάζομαι 5 χρόνια στα ΕΛΠΕ,επειδή καταλαβαίνω τις αγωνίες σας καθώς και εγώ έχω περάσει από τη θέση σας,είπα να σας ενημερώσω σχετικά με αυτά που γνωρίζω.Καλή επιτυχία σε όλους
  12. Καλησπέρα,οι θέσεις σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο θα είναι 65-72,λόγο καθυστέρησης της εταιρίας αξιολόγησής σας,μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η ειδοποίηση για ιατρικές εξετάσεις των προσληφθέντων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.