Μετάβαση στο περιεχόμενο

Katsakis Labros

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Έχω στα χέρια μου έναν κανονισμό συνιδιοκτητών που αναφέρει τα τετραγωνικά κάθε ορόφου ( και αυτών που μπορεί ο ιδιοκτήτης του τρίτου ορόφου να σηκώσει ) τα ποσοστά συνιδιοκτησίας , τις αναλογίες δαπανών για κοινόχρηστα, ανελκυστήρα και κεντρικής θέρμανσης. Από αυτά μόνο οι αναλογίες δαπανών είναι υπολογισμένες για τα 4 διαμερίσματα. Τετραγωνικά και ποσοστά συνιδιοκτησίας είναι υπολογισμένα και με τους ορόφους που μπορεί να σηκώσει μελλοντικά ο ιδιοκτήτης του τρίτου ορόφου. Πως θα υπολογίσω τους ψήφους σε μια γενική συνέλευση?
  2. Τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να υπολογίζω το ποσοστό των ψήφων που έχει το κάθε διαμέρισμα?
  3. Όχι φυσικά ! Αλλά με τις απαντήσεις που διάβασα κατάλαβα ότι ο τρίτος όροφος έχει το πάνω χέρι
  4. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα ιδιωτών. Didonis) Καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία. Η πολυκατοικία μου αποτελείται από 4 διαμερίσματα ( Ισόγειο - 1ος - 2ος - 3ος ) και υπάρχει η δυνατότητα για ανέγερση ακόμα τριών ορόφων. Αντίστοιχα τα ποσοστά συνιδιοκτησίας είναι : Ισόγειο 160 1ος 145 2ος 145 3ος 180 4ος 150 5ος 120 6ος 100 Ο ιδιοκτήτης τους τρίτου ορόφου έχει και τα ποσοστά των τριών οροφών που μπορεί να κτίσει. Σε μια συνέλευση πως ορίζεται η ψήφος? Μπορεί ο ιδιοκτήτης του τρίτου ορόφου δηλαδή μόνος του να παίρνει αποφάσεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.