Μετάβαση στο περιεχόμενο

skieng

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

skieng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλώς!θα το τσεκάρω και ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση!!
  2. Σοβαρά μιλάς?!?!?έχετε υποχρεωτική πρακτική?κατά 99% σε εμάς δεν ισχύει κάτι τέτοιο. θα το ψάξω όμως μέσω της γραμματείας, αλλά δεν νομίζω να ισχύει και να μην το ξέρει κανείς μας! ξέρεις εάν υπάρχει η δυνατότητα μέσω της δικιάς σας σχολής να έρθουν φοιτητές άλλων τμημάτων σε επαφή με εταιρείες για κάποια πρακτική? υ.γ:ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!καλώς σας βρήκα!
  3. Είμαι φοιτητής στους ΗΜΜΥ στο Ε.Μ.Π στο 3ο έτος. Σχεδόν από όταν μπήκα στη σχολή ψάχνω τρόπους για πρακτική άσκηση. Δεν εννοώ φυσικά κανονική εργασία (γιατί όχι?) αλλά κάτι παρόμοιο με τον θεσμό των internships του εξωτερικού. Δηλαδή, ασκούμενοι-βοηθοί μηχανικών ή ερευνητών. Παρά τη συνεχή αναζήτηση δεν βρήκα καμία ιδιωτική εταιρεία ή δημόσιο οργανισμό που να δίνει την ευκαιρεία σε νέους μηχανικούς να γνωρίσουν από κοντά το αντικείμενό τους και να αποκτήσουν -έστω και στον ελάχιστο βαθμό- την τόσο πολυπόθητη πρακτική εμπειρία. Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάτι σχετικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.