Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alonissos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Alonissos

  1. Οκ, ευχαριστώ. Τουλάχιστον έμαθα να ρωτήσω τον μηχανικό από ποιες υπηρεσίες χρειαζόμαστε χαρτιά.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως γνωρίζεις κάποιον που έβγαλε άδεια σκεπής, ποσό καιρό του πήρε; Να ξέρω βασικά ποσό είναι φυσιολογικό να περιμένω, μην περάσουν 3 χρόνια και ακόμα περιμένω. Δυστυχώς στις Σποράδες δεν υπάρχουν πολλοί μηχανικοί να διαλέξεις.
  3. Καλημέρα, Είπα να γράψω εδώ και να μην δημιουργήσω νέο θέμα μιας και η ερώτηση μου αφορά άδεια στέγης. Οποία συμβουλή και πρόταση μπορείτε να μου δώσετε, θα το εκτιμούσα. Πέρυσι η μητέρα μου, μου έκανε συμβόλαιο ένα σπίτι. Προσπαθώ ένα χρόνο τώρα να βγάλω άδεια κατασκευής κεραμοσκεπής γιατί η ταράτσα είναι σε κακή κατάσταση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες με τους μηχανικούς, αλλά μόλις άλλαξα σε κάποιον άλλο και μου λέει το συντομότερο το φθινόπωρο η άδεια. Παίρνει τόσο καιρό να βγει η άδεια σκεπής; Κάποιος μου είπε πως πρέπει να προσθέσω 500-1000 ευρώ παραπάνω από το κόστος που μου είπε ο μηχανικός για να βγει γρήγορα η άδεια. Δεν έχω πει κάτι στον μηχανικό ακόμα. Είμαι καινούργιος σε αυτά και δεν ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.